ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ενημερωτικές συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Αλιευτικής Πολιτικής ΑΜ-Θ Ανδρέα Καραγιώργη

Ενημερωτικές συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Αλιευτικής Πολιτικής ΑΜ-Θ Ανδρέα Καραγιώργη
Επισκέψεις και συναντήσεις ενημέρωσης με σκοπό την ανάληψη δράσεων είχε την Τρίτη 20 και την Τετάρτη 21 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Αλιευτικής Πολιτικής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης κ. Ανδρέας Καραγιώργης.

Την Τρίτη 20 Απριλίου επισκέφθηκε διαδοχικά την Ιχθυόσκαλα Αλεξανδρούπολης, όπου σε συνάντηση με τον διευθυντή της κ. Δημήτρη Ποτό, συζητήθηκαν τα πολλαπλά ζητήματα που αντιμετωπίζει, τόσο με τις πεπαλαιωμένες και ανεπαρκείς υποδομές που δεν επαρκούν πλέον για τη στήριξη και εύρυθμη λειτουργία της ιχθυόσκαλας, όσο και τις πολλές ελλείψεις σε κρίσιμο και άκρως απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό.


Αμέσως μετά υπήρξε συνάντηση ενημέρωσης με τον Πρόεδρο του Αλιευτικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης κ. Δημήτρη Σαρίκα, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, ιδίως δε με το εξαιρετικά κρίσιμο ζήτημα της ετήσιας πλέον εμφάνισης μεγάλων εκτάσεων φυτοπλαγκτόν στην ευρύτερη περιοχή αλίευσης του Θρακικού πελάγους, η παρουσία του οποίου δυσχεραίνει στο μέγιστο βαθμό τους αλιείς της παράκτιας και μέσης αλιείας, προκαλώντας ακόμη και ανεπανόρθωτες ζημιές στα αλιευτικά μέσα που χρησιμοποιούν. Για το ζήτημα αποφασίσθηκε να ζητηθεί η συμβουλευτική συνδρομή του Ινστιτούτου Αλιευτικών Ερευνών (ΙΝΑΛΕ) και η αποστολή υπομνήματος προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.


Η ημέρα ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Δημήτρη Πέτροβιτς, για ενημέρωση, συζήτηση και διερεύνηση πιθανότητας ανάληψης κοινών πρωτοβουλιών και δράσεων προς επίλυση των ζητημάτων.


Την Τετάρτη 21 Απριλίου, ο κ. Καραγιώργης επισκέφθηκε τον Λιμένα Θάσου όπου σε συνάντηση, τόσο με τον Πρόεδρο του Αλιευτικού Συλλόγου Θάσου κ. Πυρήνα, όσο και με τον Πρόεδρο του Αλιευτικού Συλλόγου Ξάνθης κ. Μανασαρίδη, καθώς και μέλη των δύο συλλόγων, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την αλίευση συγκεκριμένων ειδών, ιδίως των χταποδιών, τις περιόδους απαγόρευσης αλιείας, τους τρόπους αλίευσης αλλά και γενικότερα θέματα που απασχολούν τον κλάδο και τους αλιευτικούς συλλόγους της Περιφέρειας.


Ο κ. Καραγιώργης πρόκειται να συνεχίσει τις ενημερωτικές επαφές με τους αλιευτικούς συλλόγους που λειτουργούν στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ ώστε, σε συνεργασία και με τις Διευθύνσεις Αλιείας της Περιφέρειας, να διερευνηθούν οι βέλτιστες πρακτικές επίλυσης των ζητημάτων που αναδείχθηκαν.

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video