ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στο τέλος πάντα η ζωή κερδίζει

Στο τέλος πάντα η ζωή κερδίζει
της Ευγενίας Ηλιοπούλου

Έξι μήνες υποχρεωτικού εγκλεισμού χωρίς φανερά θετικά αποτελέσματα. Η κυβέρνηση μας, εγκλωβισμένη στην απραξία της στο ΕΣΥ, πανηγυρίζει για τα «σωστά και αποτελεσματικά» μέτρα που εφάρμοσε, με βάση, τις ξένες συνταγές. Πρεσβεύει το καλό της χώρας, ξοδεύει με ιδιοτέλεια, ακολουθώντας συγκεκριμένες εντολές, για να μελώσει το χάπι της καραντίνας, αλλά σπαταλά ασύστολα τα άδεια ταμεία μας. Απειλεί με μέτρα παραδειγματικής τιμωρίας, ενώ κλείνει πονηρά το μάτι στις παρατυπίες των καλών παιδιών της. Παίρνει πρωτοβουλίες υπέρ των ξένων συμφερόντων και επιτρέπει το άνοιγμα των συνόρων ενώ εσένα σου απαγορεύει να βγεις από τον Δήμο σου ή να πάς για ψάρεμα. Προκαλεί σύγχυση και αμφισβήτηση για τα μέτρα της, ενώ επιμένει ότι είναι η μόνη που ξέρει και οφείλει να διαχειριστεί σχολαστικά και μεθοδικά τα λεφτά μας.

Οι γιατροί λοιμωξιολόγοι διαφωνούν ατάκτως επιτρέποντας, κατά το δοκούν το «καπέλωμα» τους από τις κυβερνητικές αποφάσεις.

Τα ΜΜΕ συνεχίζουν, δασκαλεμένα, από τα παχυλά κονδύλια, να χαϊδεύουν αυτιά και να αποσιωπούν τις αντίθετες γνώμες. Τα θέματα επικαιρότητας θάβονται ακολουθώντας μία μονόπλευρη μεθόδευση της πραγματικότητας με προνομιακή διαφήμιση της ανέμελης ζωής μερικών ανθρώπων.

Οι τολμηροί νέοι μας, κάνουν πάρτι, τρέχουν σε απαγορευμένους χώρους, ενώ οι γέροι, που γίναμε κότες, σιωπούμε και υπακούμε στις εντολές. Σκύβουμε το κεφάλι και ανοίγουμε σαμπάνια όταν κάνουμε το εμβόλιο σα να έχουμε εξασφαλίσει την αιωνιότητα μας. Βαρεθήκαμε, κουραστήκαμε και βυθιζόμαστε στην κατάθλιψη. Απογοητευμένοι περιοριζόμαστε σε ανούσιες εκπομπές τηλεόρασης και νευρωτικά reality show. Ξεχνάμε ότι κάποτε και εμείς υπήρξαμε νέοι και τρέχαμε άφοβα στις πλατείες.

Στεναχωριόμαστε με τις καθημερινές μακάβριες στατιστικές. Παρακολουθούμε τους ασθενείς να πεθαίνουν αβοήθητοι στους διαδρόμους, ικανοποιημένοι ότι δεν είμαστε εμείς. Ειρωνευόμαστε τα νιάτα ενώ θα έπρεπε να σεβαστούμε ότι έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν για την ζωή τους. Η καινούργια δύναμη της χώρας μας τώρα θέλει να ζήσει! Τώρα οι νέοι μας (που έχουν κουραστεί να είναι καθηλωμένοι εικοσιτετράωρα μπροστά στις οθόνες των υπολογιστών τους) θέλουν να κάνουν την επανάσταση τους και να ζήσουν πραγματικά. Τώρα, που ήρθε η άνοιξη, δεν αντέχουν πια την φυλακή της τεχνολογίας και θέλουν να βγουν έξω. Θυμώνουμε με την ανυπομονησία και την τρέλα τους αλλά κατά βάθος ξέρουμε ότι έχουν δίκιο.

Ευτυχώς πάντα η ζωή κερδίζει. Η χώρα μας θα  μετρήσει και άλλα θύματα! Θα κλείσουν σπίτια και πολλές επιχειρήσεις αλλά τελικά η Ελλάδα θα βγει από την πανδημία. Θα βρεθούν καινούργιοι άνθρωποι αποφασισμένοι, εργάτες, τεχνίτες, επιστήμονες, τεχνοκράτες και καλλιτέχνες που θα ασκήσουν πίεση για την επιστροφή στην ξεχασμένη καθημερινότητα.

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video