ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πολιτικός διασυρμός Ζαμπούκη - Η ΕΣΗΕΜΘ καταδικάζει τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης για τη “βιομηχανία” αγωγών

Πολιτικός διασυρμός Ζαμπούκη - Η ΕΣΗΕΜΘ καταδικάζει τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης για τη “βιομηχανία” αγωγών
Την έντονη αντίδραση της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας - Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) προκάλεσαν οι αποφάσεις του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη να καταθέτει αγωγές κατά δημοσιογράφων και ιδιοκτητών ενημερωτικών ιστοσελίδων, και συγκεκριμένα κατά των ιστοσελίδων Alexandroupoli Online, e-evros.gr και Evros Online, αξιώνοντας συνολικά χρηματική αποζημίωση 200.500 ευρώ για «ηθική βλάβη», ενώ ζητά να διαταχθεί και η προσωποκράτηση των εναγομένων για ένα χρόνο! (περισσότερα ΕΔΩ).

Η ΕΣΗΕΜ-Θ καταδικάζει τη συστηματική προσπάθεια φίμωσης των δημοσιογράφων από το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης μέσω “βιομηχανίας” αγωγών που αξιώνουν υπέρογκα ποσά από τους διαχειριστές ενημερωτικών ιστοσελίδων και καλεί το Δήμαρχο να αναθεωρήσει τη στάση του και να σεβαστεί την ανεξαρτησία των δημοσιογράφων, αντιλαμβανόμενος την ευθύνη του ως δημόσιο πρόσωπο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜ-Θ:

Βιομηχανία αγωγών εις βάρος δημοσιογράφων στην Αλεξανδρούπολη

Η Ένωση Συντακτών Μακεδονίας - Θράκης καταδικάζει τη συστηματική προσπάθεια φίμωσης των δημοσιογράφων του Έβρου από το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης μέσω “βιομηχανίας” αγωγών που αξιώνουν υπέρογκα ποσά δεκάδων χιλιάδων ευρώ από τους διαχειριστές ενημερωτικών ιστοσελίδων.

Μετά από σειρά αγωγών που κατατέθηκαν τον Ιούλιο του 2020, μεταξύ των οποίων και εναντίον του μέλους της Ένωσής μας Αντώνη Τελόπουλου, ο κ. Ζαμπούκης επανέρχεται και καταθέτει αγωγή για παρόμοιο δημοσίευμα της ίδιας περιόδου σε άλλη ιστοσελίδα, 8 μήνες μετά, ενέργεια που καταγγέλλεται ως αντεκδίκηση για άλλη υπόθεση.

Η ΕΣΗΕΜ-Θ παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή την απόπειρα οικονομικής εξόντωσης των δημοσιογράφων που εκδηλώνεται στην Αλεξανδρούπολη και ανησυχεί για την προσπάθεια βίαιης χειραγώγησης και εκφοβισμού της ενημέρωσης. Καλεί το Δήμαρχο να αναθεωρήσει τη στάση του και να σεβαστεί την ανεξαρτησία των δημοσιογράφων, αντιλαμβανόμενος την ευθύνη του ως δημόσιο πρόσωπο.

Πηγή: evrosonline.gr

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video