ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλεξανδρούπολη: Συμβολική κινητοποίηση του ΚΚΕ για λιμάνι των λαών και όχι ορμητήριο των ιμπεριαλιστών (video)

Αλεξανδρούπολη: Συμβολική κινητοποίηση του ΚΚΕ για λιμάνι των λαών και όχι ορμητήριο των ιμπεριαλιστών
«Η Αλεξανδρούπολη λιμάνι των λαών και όχι ορμητήριο των ιμπεριαλιστών», ήταν το μήνυμα που έστειλε η συμβολική κινητοποίηση του ΚΚΕ στην Αλεξανδρούπολη.

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, η Τ.Ε. Έβρου του ΚΚΕ προχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης σε συγκέντρωση στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, συνεχίζοντας τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες ενάντια στην μετατροπή της πόλης σε ορμητήριο πολέμου - μέσα και από την αξιοποίηση των υποδομών όπως το λιμάνι, το αεροδρόμιο και το οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο της περιοχής - για την γιγαντιαία άσκηση των ΑμερικανοΝΑΤΟϊκών στη συνοριογραμμή με τη Ρωσία, η οποία αποτελεί «πρόβα πολέμου».

Μετά την συμβολική συγκέντρωση, τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ συνέχισαν με μαχητική πορεία που πέρασε από αρκετούς κεντρικούς δρόμους της πόλης, όπως και από τις πύλες του λιμανιού όπου βρίσκεται δεμένο το γιγαντιαιο μεταγωγικό πλοίο «ARC ENDURANCE».

Φωνάζοντας συνθήματα όπως: «Κάναν το λιμάνι στρατόπεδό τους και ο λαός μας γίνεται στόχος των εχθρών τους» και «Στους αγωγούς κυλάει το αίμα των λαών, αυτές είναι οι επενδύσεις των ιμπεριαλιστών» μετέφεραν το μήνυμα στο λαό της περιοχής.


Ο Έβρος γίνεται ορμητήριο, αλλά και στόχος

Στη συγκέντρωση μίλησε ο Γραμματέας της Τ.Ε. Έβρου του ΚΚΕ, Σιδέρης Μιχαηλίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως η συμμετοχή της πόλης στην ΝΑΤΟϊκή άσκηση «DEFENDER 2021» και η εμπλοκή της χώρας συνολικά στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς δημιουργεί νέους μεγαλύτερους κινδύνους για το λαό της περιοχής, καθώς τον μετατρέπει σε στόχο αντιποίνων.

Κάλεσε επίσης το λαό και τη νεολαία μέσα από τους μαζικούς φορείς και τα σωματεία της περιοχής «να πάρουν θέση, να τοποθετηθούν, να κινητοποιηθούν και να εκφράσουν με κάθε τρόπο την αντίθεσή τους στους επικίνδυνους αυτούς σχεδιασμούς που υλοποιούνται στην περιοχή».

Σε δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης, ο Γραμματέας της Ε.Π. Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ, Διονύσης Κλάδης, πρόσθεσε ότι «η απόβαση των χιλιάδων αμερικανοΝΑΤΟϊκών μακελάρηδων πραγματοποιείται με φόντο, όχι τα συμφέροντα του λαού αλλά τα αντιτιθέμενα συμφέροντα μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων, που συγκρούονται και στην περιοχή», ενώ σχολίασε πως η πείρα διαψεύδει όσους προσπαθούν να πείσουν το λαό ότι αυτή η άσκηση και η συμμετοχή της χώρα μας θα προσφέρει ασφάλεια και επενδύσεις, καθώς το ΝΑΤΟ δεν είναι δύναμη ασφάλειας και ειρήνης, αλλά όπου έχει βρεθεί φέρνει τον πόλεμο, την καταστροφή και τους διαμελισμούς κρατών.


Δείτε επίσης: ΝΑΤΟϊκή άσκηση Defender Εurope 2021: Πώς εμπλέκεται η Αλεξανδρούπολη στην άσκηση; Σε αφορά, δημιουργεί κινδύνους, ενημερώσου, δράσε!


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video