ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Ενώθηκαν οι ενωμένοι - Και επίσημα «συγκυβέρνηση» Ζαμπούκη - Αραμπατζή

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Ενώθηκαν οι ενωμένοι - Και επίσημα «συγκυβέρνηση» Ζαμπούκη - Αραμπατζή
Με μια «πανηγυρική» ανακοίνωση η δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης γνωστοποίησε τη συμφωνία και σύμπραξη της παράταξης «Δήμος για Όλους - Πρώτα Εσύ» του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη με την «μεταλλαγμένη» παράταξη «ΑΝΑΣΑ».

Επί της ουσίας δεν πρόκειται για κάτι νέο αφού είναι γνωστό ότι η δημοτική παράταξη «ΑΝΑΣΑ» από την αρχή της θητείας της νέας δημοτικής αρχής είχε συμπράξει με την παράταξη Ζαμπούκη με αντάλλαγμα μια θέση Αντιδημάρχου, με την τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου της ΑΝΑΣΑ, Κυριάκου Αραμπατζή, στη θέση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών.

Η συνεργασία αυτή της ΑΝΑΣΑ με τη νέα δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη είχε προκαλέσει τότε αναταράξεις στο εσωτερικό της παράταξης, όταν 5 εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της ΑΝΑΣΑ σήκωσαν «αντάρτικο» δηλώνοντας ότι αίρουν την εμπιστοσύνη τους προς τον επικεφαλής της παράταξης Παύλο Μιχαηλίδη και τον «καρατόμησαν». Ο κ. Μιχαηλίδης ανεξαρτητοποιήθηκε και επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ ανέλαβε ο Γιάννης Καρυπίδης.

Από τότε η ΑΝΑΣΑ αποτελεί το «δεκανίκι« της δημοτικής αρχής αφού οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης ψηφίζουν σε όλα ΝΑΙ, με εξαίρεση τον επικεφαλής Γιάννη Καρυπίδη που κάποιες φορές διαφοροποιείται.

Βέβαια όπως βλέπουμε στη «νέα» επίσημη σύμπραξη των δύο δημοτικών παρατάξεων απουσιάζει ο επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ Γιάννης Καρυπίδης, οπότε προβλέπουμε νέα άρση εμπιστοσύνης και προς το νέο επικεφαλής της παράταξης... 6, 5, 4... Οι «5» καρατόμησαν τον πρώτο επικεφαλής... Οι «4» θα καρατομήσουν τον δεύτερο επικεφαλής;;;

Πριν 7 χρόνια τέτοιες μέρες, στις 27 Φεβρουαρίου 2014, ιδρύθηκε η δημοτική παράταξη ΑΝΑΣΑ. 7 χρόνια μετά ξεπουλάνε τους ψηφοφόρους τους και διαλύουν την τρίτη σε δύναμη παράταξη για μια καρέκλα Αντιδημάρχου! Η εποχή της αποσύνθεσης ξεκίνησε!


Η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Αλεξανδρούπολης:

Η εποχή της σύνθεσης ξεκίνησε!

Με μία ξεκάθαρη προγραμματική συμφωνία και με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών, προχωρήσαμε στη σύμπραξη των δημοτικών μας παρατάξεων «ΑΝΑΣΑ» και «Δήμος για Όλους - Πρώτα Εσύ», σύμφωνα με τις δυνατότητες που μας δίνει η Νομοθεσία.

Χωρίς κανένα προαπαιτούμενο και διατηρώντας στο ακέραιο τις αρχές και τις προγραμματικές μας θέσεις, επιλέξαμε τον δρόμο της σύνθεσης με κοινό στόχο την επίλυση των προβλημάτων, τον εύστοχο σχεδιασμό για την πολυπόθητη ανάπτυξη.

Με σοβαρότητα, μεθοδικότητα και διεκδικητικότητα θα πορευτούμε ενωμένοι, ισχυροποιώντας την αυτοδιοικητική μας φωνή προς τα κέντρα των αποφάσεων.

Καλούμε και άλλες παρατάξεις να συμπορευτούν μαζί μας για να διευρύνουμε από κοινού ακόμη περισσότερο τους Ορίζοντες της νέας εποχής του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Δεσμευόμαστε απέναντι στους συνδημότες μας, να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για αρμονική και αποδοτική συνεργασία, ώστε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης να διαδραματίσει επιτυχώς τον καθοριστικό του ρόλο σε Εθνικό επίπεδο, όπως επιτάσσουν τα κελεύσματα των καιρών.

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης
Γιάννης Ζαμπούκης

Οι δημοτικοί σύμβουλοι
1. Αραμπατζής Κυριάκος (ΑΝΑΣΑ)
2. Βουρδόλης Θεόδωρος
3. Δαστερίδης Ηλίας
4. Δέλκος Βασίλειος
5. Ιντζεπελίδου - Συτμαλίδου Ελένη
6. Κιζιρίδης Γεώργιος
7. Κολγιώνης Δημήτριος
8. Κολιός Δημήτριος
9. Κυριακίδης Πέτρος (ΑΝΑΣΑ)
10. Μιχαηλίδης Χαράλαμπος
11. Μουλατζίδου Δροσιά
12. Πασσιάς Γεώργιος (ΑΝΑΣΑ)
13. Ραπτόπουλος Νικόλαος
14. Σεραφειμίδης Αναστάσιος (ΑΝΑΣΑ)


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video