ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Την πάπια κάνει η Δημοτική Αρχή για τη μεταφορά του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου από την Αλεξανδρούπολη στην Καβάλα

Την πάπια κάνει η Δημοτική Αρχή για τη μεταφορά του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου από την Αλεξανδρούπολη στην Καβάλα
Από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου σχεδιάζεται η μεταφορά του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου από την Αλεξανδρούπολη στην Καβάλα. Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 17/2/2021, μετά από αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης, συζητήθηκε το θέμα και αποφασίστηκε ομόφωνα η έκδοση ψηφίσματος στήριξης των 25 εργαζομένων στο αίτημά τους να παραμείνει το Περιφερειακό Γραφείο Ασύλου στην Αλεξανδρούπολη.

6 ημέρες μετά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για έκδοση ψηφίσματος για να παραμείνει το Περιφερειακό Γραφείο Ασύλου στην Αλεξανδρούπολη, η Δημοτική αρχή δεν έχει εκδώσει ακόμη το σχετικό ψήφισμα, επισημαίνει η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Αλεξανδρούπολης.

«Μήπως γιατί ο κ. Δήμαρχος εξαρχής ήθελε το ψήφισμα να κυκλοφορήσει μετά την απόφαση του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου; Δηλαδή όταν όλα θα έχουν τελειώσει;» αναρωτιέται η Λαϊκή Συσπείρωση και καλεί τη δημοτική αρχή να εκδώσει τώρα το ομόφωνο ψήφισμα του Δ.Σ.

Η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης:

«Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο (17/2/2021) συζητήθηκε το αίτημά μας για να παραμείνει το Περιφερειακό Γραφείο Ασύλου στην Αλεξανδρούπολη και να μην μεταφερθεί στην Καβάλα. Το ΔΣ, με βάση το σκεπτικό που εκθέσαμε, τελικά αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ να εκδώσει σχετικό ψήφισμα στηρίζοντας το αίτημα των 25 εργαζομένων της δομής. Ακόμη και σήμερα, 6 ημέρες μετά την απόφαση, η Δημοτική αρχή δεν έχει εκδώσει το σχετικό ψήφισμα. Μήπως γιατί ο κ. Δήμαρχος εξαρχής ήθελε το ψήφισμα να κυκλοφορήσει μετά την απόφαση του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου; Δηλαδή όταν όλα θα έχουν τελειώσει;

Στο μεταξύ δημοσιοποιήθηκαν οι απαντήσεις του Υπουργείου σε ερωτήσεις βουλευτών σχετικές με το θέμα. Η κυβέρνηση εμμένει στην απόφασή της, προκαλώντας μάλιστα ότι αποτελεί αίτημα των αυτοδιοικητικών η απομάκρυνση αυτής της υπηρεσίας και ότι αυτό θα συμβάλει στην απεμπλοκή της περιοχής από το μεταναστευτικό!!!

Ενώ την ίδια στιγμή σχεδιάζει την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου Ορεστιάδας!!! Ποιος κοροϊδεύει ποιον;

Καλούμε τη δημοτική αρχή να εκδώσει τώρα το ομόφωνο ψήφισμα του Δ.Σ. και να πάρει θέση στις απαντήσεις του Υπουργείου Μετανάστευσης».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video