ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επιστολή Μαυρίδη προς Κεραμέως για στήριξη των πανεπιστημιακών τμημάτων της Ορεστιάδας

Επιστολή Μαυρίδη προς Κεραμέως για στήριξη των πανεπιστημιακών τμημάτων της Ορεστιάδας
Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης καταθέτει, με επιστολή του προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, σειρά προτάσεων για τη στήριξη, αναβάθμιση και συνέχιση λειτουργίας των τμημάτων Αγροτικής Ανάπτυξης και Δασολογίας της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας του ΔΠΘ που λειτουργούν στην πόλη της Ορεστιάδας.

Ο κ. Μαυρίδης τονίζει ότι τα τμήματα με τις αλλαγές που προτείνει το Υπουργείο Παιδείας κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς φοιτητές και προτείνει την αύξηση του ποσοστού απόκλισης από την μέση βάση εισαγωγής, την πλήρη εξασφάλιση στέγασης και σίτισης για τους φοιτητές περιφερειακών τμημάτων, τον διπλασιασμό του φοιτητικού επιδόματος, την πλήρη κάλυψη των μετακινήσεων προς τον τόπο κατοικίας των φοιτητών και την υποχρεωτική κάλυψη ενός αριθμού θέσεων στα περιφερειακά τμήματα που θα εξασφαλίζει την συνέχιση λειτουργίας τους ώστε να μην οδηγηθούν σε κλείσιμο λόγω έλλειψης φοιτητών.

Δείτε παρακάτω την επιστολή του Δημάρχου Ορεστιάδας προς την Υπουργό Παιδείας:Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video