ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παράταση μέχρι 21 Φεβρουαρίου για το Couples Thrace Run

Παράταση μέχρι 21 Φεβρουαρίου για το Couples Thrace Run
Καθώς λόγω των πολλών βροχοπτώσεων πολλοί/λές δρομείς σε Ελλάδα και Κύπρο, δεν είχαν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν την προσπάθεια τους και λαμβάνοντας υπόψιν τη νέα κακοκαιρία που ξεκίνησε, o virtual αγώνας δρόμου σε ζευγάρια COUPLES THRACE RUN παρατείνεται έως την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021, ώστε όλοι/όλες οι δρομείς να έχουν την ευκαιρία να τρέξουν στον Αγώνα τους, η και να επαναλάβουν την προσπάθεια τους και δίνοντας την ευκαιρία να συμμετέχουν νέοι και νέες δρομείς που λόγω τοπικών κακών καιρικών συνθηκών δεν κατάφεραν να συμμετέχουν.

Υπενθυμίζεται ότι στον virtual αγώνα δρόμου σε ζευγάρια αθλητών, τα ζευγάρια μπορούν να σχηματιστούν ανεξάρτητα από το μέρος διαμονής του κάθε αθλητή και μπορούν να συμμετέχουν στις κατηγορίες: διπλό ανδρών (δύο άνδρες αθλητές), διπλό γυναικών (δύο γυναίκες αθλήτριες) και μεικτό (ένας άνδρας αθλητής και μία γυναίκα αθλήτρια) και να κάνουν διαδρομή διάρκειας 1 ώρας για τον/την καθένα/καθεμία με ελεύθερη επιλογή, χώρου, χρόνου και θα μετρηθεί το άθροισμα των διανυθέντων μέτρων και των δύο αθλητών του ζευγαριού.

Περισσότερες πληροφορίες για το COUPLES THRACE RUN εδώ.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video