ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αγροτικός Σύλλογος Τριγώνου: Με το πρώτο χιόνι πολλές ώρες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα τα χωριά του Τριγώνου

Αγροτικός Σύλλογος Τριγώνου: Με το πρώτο χιόνι πολλές ώρες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα τα χωριά του Τριγώνου
Είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένη η αγανάκτηση των κατοίκων του Τριγώνου από τις πολύωρες και επαναλαμβανόμενες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στην πρόσφατη χαμηλής έντασης κακοκαιρία, σημειώνει ο Αγροτικός Σύλλογος της περιοχής.

Σε ανακοίνωσή του ο Αγροτικός Σύλλογος Τριγώνου αναφέρει:

«Είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένη η αγανάκτηση των κατοίκων του Τριγώνου από τις πολύωρες και επαναλαμβανόμενες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στην πρόσφατη χαμηλής έντασης κακοκαιρία.

Με το πρώτο χιόνι 5 έως 10 εκατοστών είδαμε να πέφτουν κολώνες, να κόβονται καλώδια, να έχουμε πολύωρες διακοπές ρεύματος, να προκαλούνται ζημιές σε οικιακές συσκευές, να παραμένουν στην καρδιά του χειμώνα κτηνοτροφικές μονάδες έως και τρία 24ωρα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και μάλιστα σε μια κρίσιμη περίοδο της αναπαραγωγής των αιγοπροβάτων και τελικά να αναστατώνεται η καθημερινότητα όλων μας.

Η πρόσφατη χιονόπτωση έδειξε περίτρανα ότι το δίκτυο διανομής, ιδιαίτερα στην ύπαιθρο, είναι σε κακή κατάσταση. Η πλημμελή του συντήρηση οφείλεται στις πολιτικές ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ και την διαχείριση των δικτύων διανομής με γνώμονα το κέρδος. Εκείνα που μας έλεγαν για τα καλά της απελευθέρωσης και του υγιούς!!! ανταγωνισμού αποδείχτηκαν παραμύθια της Χαλιμάς.

Οι ευθύνες βαραίνουν διαχρονικά όλες τις κυβερνήσεις, που υλοποιούν τις οδηγίες της ΕΕ. Με την πολιτική τους υπηρετούν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων, ενώ αντίθετα οι παρεχόμενες υπηρεσίες στα λαϊκά νοικοκυριά χειροτερεύουν χρόνο με το χρόνο.

Τώρα που γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τα καλά της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στην απελευθέρωση της ενέργειας και διεκδικούμε Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού με σύγχρονα δίκτυα μεταφοράς που θα υπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες και όχι τα κέρδη των λίγων».

Φωτογραφία: Facebook / Charis Keramaris


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video