ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

2021: Να παλέψουμε μαζί για τον κόσμο μας

2021: Να παλέψουμε μαζί για τον κόσμο μας
Το WWF Ελλάς σας εύχεται ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!

Η δύσκολη χρονιά που αφήνουμε πίσω μας, δίδαξε σε όλους τη δύναμη της εμπιστοσύνης, της συνεργασίας και της ανθεκτικότητας. Ας είναι το ξεκίνημα του 2021 μία νέα αφετηρία για τη σχέση μας με τη φύση και τους συνανθρώπους μας. Συνεχίζουμε μαζί τον αγώνα για την προστασία της φύσης αλλά και τον επαναπροσδιορίσμο της σχέσης μας μαζί της.

#PandaParea και του χρόνου

Πώς να χωρέσει μία χρονιά σαν το 2020 μέσα σε μερικές φράσεις; Οι ζωές όλων μας άλλαξαν μέσα σε μερικές μέρες. Στον απολογισμό μας δε μπορούν να μην συμπεριληφθούν οι ασύλληπτες απώλειες αλλά και οι στιγμές ελπίδας και αισιοδοξίας που βιώσαμε. Ενώ ο κόσμος αλλάζει μένει σταθερή η ανάγκη μας για έναν υγιή πλανήτη και το όραμά μας για μια πιο ισορροπημένη σχέση του ανθρώπου με τη φύση. Μόνο έτσι θα αποτρέψουμε μελλοντικές πανδημίες, διασφαλίζοντας την υγεία μας και την υγεία των παιδιών μας. Αυτό που επίσης δεν αλλάζει, είναι ότι θα προσπαθούμε να είμαστε #PandaParea, όχι μόνο στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, επιλέγουμε να μοιραστούμε μαζί σας υλικό που μπορεί να σας κρατήσει συντροφιά και να γεμίσει δημιουργικά τον χρόνο σας, καθώς και πρωτότυπες ιδέες για την ενασχόληση των παιδιών.

Μαζί θα ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο, μαζί θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για έναν ζωντανό πλανήτη!



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video