ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Απόστολος Δαβής: Ο Δήμος Σουφλίου ουραγός και στο σχέδιο κατεδάφισης ετοιμόρροπων κτιρίων

Απόστολος Δαβής: Ο Δήμος Σουφλίου ουραγός και στο σχέδιο κατεδάφισης ετοιμόρροπων κτιρίων
Με αφορμή την αποφυγή επανάληψης φαινομένων κατάρρευσης επικίνδυνων, εγκαταλελειμμένων κτηρίων, όπως της τραγωδίας στη Σάμο με την απώλεια δύο νέων παιδιών και βάσει του σχετικού σχεδίου του Υπουργείου Περιβάλλοντος, ρωτήθηκε χθες ο Δήμαρχος Σουφλίου στο διαδικτυακό Δημοτικό Συμβούλιο, τι ενέργειες έχουν γίνει;

Το συμπέρασμα ήταν ότι:

Ο Δήμος Σουφλίου εκτός από ουραγός στο αναπτυξιακό πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης", είναι ουραγός και στο σχέδιο κατεδάφισης ετοιμόρροπων κτηρίων, το οποίο σχέδιο, θα εκτελεστεί με δημόσιους πόρους, έχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και επαρκές πλέον νομοθετικό - θεσμικό πλαίσιο.

Να θυμίσω ότι γειτονικοί Δήμοι έχουν ήδη αποπερατώσει την καταγραφή τους, όπως η Ορεστιάδα και το Διδυμότειχο με 399 και 47 κτήρια αντίστοιχα και περιμένουν την τελική έγκριση, για να προχωρήσουν στην κατεδάφιση των επικίνδυνων κτηρίων.

Ο Δήμαρχος στο χθεσινό διαδικτυακό Δημοτικό Συμβούλιο Σουφλίου ομολόγησε την αποτυχία του και σ' αυτόν τον τομέα, ότι δηλαδή δεν έχουν καταγραφεί τα ετοιμόρροπα κτήρια.  

Τον πληροφορούμε ότι μέχρι αυτήν την στιγμή έχουν καταγραφεί πανελληνίως πάνω από 12.000 ετοιμόρροπα κτήρια και στον Δήμο Σουφλίου υπολογίζουμε άνω των 150 τα προς κατεδάφιση.

Απόστολος Δαβής
Δημοτικός Σύμβουλος Σουφλίου


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video