ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΟΑΣΕ: Μαύρα Χριστούγεννα θα περάσουν πολλοί αγρότες περιμένοντας τη σύνταξη που καθυστερεί αδικαιολόγητα

ΟΑΣΕ: Μαύρα Χριστούγεννα θα περάσουν πολλοί αγρότες περιμένοντας τη σύνταξη που καθυστερεί αδικαιολόγητα
Τις ευθύνες της κυβέρνησης, της σημερινής αλλά και της προηγούμενης, που αφήνουν μέσα στα Χριστούγεννα αγρότες να περιμένουν τη σύνταξή τους, που καθυστερεί αδικαιολόγητα, καταγγέλλει η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Έβρου «Η Ενότητα».

Συγκεκριμένα, η ΟΑΣΕ σε ανακοίνωσή της, αναφέρει:

«Για άλλη μια χρονιά πολλοί αγρότες, που κατέθεσαν τα δικαιολογητικά  για την συνταξιοδότησή τους, θα περάσουν "μαύρα Χριστούγεννα" με δανεικά από φίλους και συγγενείς. Δυστυχώς, οι κυβερνήσεις αλλάζουν, αλλά για τους αγρότες το πρόβλημα παραμένει και οξύνεται. Στα 67 τους υποβάλλουν τα δικαιολογητικά, πλησιάζουν στα 70 και ακόμα περιμένουν την σύνταξή τους.

Οι ευθύνες της σημερινής κυβέρνησης αλλά και της προηγούμενης είναι μεγάλες, γνωρίζουν το πρόβλημα, αλλά δεν παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα για να αλλάξει η κατάσταση. Τα σπασμένα της πολιτικής τους τα πληρώνουν οι αγρότες μένοντας έτσι για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς εισόδημα.

Οι αγρότες δεν γνωρίζουν να εξηγήσουν τα πως και τα γιατί αυτής της απαράδεκτης κατάστασης, βλέπουν τα αποτελέσματα και δικαιολογημένα αγανακτούν.

Επειδή το πρόβλημα απασχολεί μεγάλο αριθμό αγροτών και κτηνοτρόφων, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Έβρου "Η ΕΝΟΤΗΤΑ" καλεί την κυβέρνηση για άλλη μια φορά να πάρει άμεσα όλα τα μέτρα που χρειάζονται, έτσι ώστε να "ξεμπλοκάρει" το σύστημα και να αρχίσουν να εκδίδονται οι συντάξεις των αγροτών, των κτηνοτρόφων και γενικά των εργαζόμενων γρηγορότερα και να μην μένουν μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς κανένα εισόδημα».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video