ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επισκέψεις και ευχές του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου για τα Χριστούγεννα

Επισκέψεις και ευχές του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου για τα Χριστούγεννα
Ευχές για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων αντάλλαξε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς επισκεπτόμενος αντιπροσωπευτικά εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας και του χώρου της Υγείας.

Ο κ. Πέτροβιτς, αντάλλαξε ευχές και προσέφερε χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά γλυκά Στο προσωπικό του ΕΚΑΒ, όπου συνομίλησε με τον Πρόεδρο των εργαζομένων Σταύρο Καμπουραντώνη.


Στον Στρατηγό Διοικητή της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «ΕΒΡΟΣ» Χρήστο Μπούφη, στον οποίο παρέδωσε γλυκά συμβολικά για τα Στρατιωτικά Φυλάκια των Κήπων και των Πλατιών.


Στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών, όπου βρέθηκε με την Υποδιευθύντρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης Κυριακή Κερέμη και τον Διοικητή του Τμήματος Κωνσταντίνο Γάκη.


Στον Συνοριακό Σταθμό Κήπων, όπου συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Τελωνείου Πολυχρόνη Τσομπανόπουλο, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων Ιωάννη Δεμιράκη και τον υπεύθυνο λειτουργίας του Σταθμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης Νικόλαο Παπαδόπουλο.


Στον Στρατηγό Διοικητή της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ» Ιωάννη Βασιλάκη, στον οποίο παρέδωσε γλυκά συμβολικά για το Στρατιωτικό Φυλάκιο 1 στις Καστανιές και το Στρατιωτικό Φυλάκιο Διλόφου Τριγώνου.


Στα Σημεία Ελέγχου της Ελληνικής Αστυνομίας στη Μάνδρα και στον Πέπλο.


Στον εξωτερικό χώρο της Μονάδας Ειδικών Λοιμώξεων (COVID-19) του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, όπου ευχήθηκε στον Διοικητή του Νοσοκομείου Ευάγγελο Ρούφο, στον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας Γεώργιο Δρόσο, στον Διευθυντή της Μονάδας Ειδικών Λοιμώξεων, Καθηγητή Παθολογίας Δημήτριο Παπάζογλου, στον Διευθυντή της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Θάνο Γκουτζιβελάκη, στις Προϊστάμενες των Μονάδων Ειδικών Λοιμώξεων, Επειγόντων Περιστατικών και Εντατικής Θεραπείας


Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου δήλωσε σχετικά: «Στο πρόσωπο όσων επισκέφτηκα σήμερα τιμούμε τους ήρωες του 2020, όσους στάθηκαν στην πρώτη γραμμή υπερβάλλοντας εαυτόν, τόσο υπερασπιζόμενοι τη ζωή απέναντι στον κορωνοϊό, όσο και υπερασπιζόμενοι τα σύνορα και την ασφάλεια της χώρας. Οι φετινές γιορτές είναι διαφορετικές. Δεν χάνουν όμως το νόημά τους. Ας κρατήσουμε την πίστη μας στον Θεό και στον άνθρωπο. Ας διατηρήσουμε την ελπίδα ζωντανή. Εύχομαι σε όλους υγεία και δύναμη. Χρόνια Πολλά!».


Τον κ. Πέτροβιτς συνόδευαν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κωνσταντίνος Βενετίδης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αθανάσιος Τσώνης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Έβρου Βασίλειος Δελησταμάτης και Βασίλειος Γαλάνης.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video