ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κρατάμε τα θετικά!

Κρατάμε τα θετικά!
Η πανδημία μας άλλαξε. Βλέπουμε πια αλλιώς τον κόσμο. Βλέπουμε αλλιώς τη σχέση μας με τη φύση, το πόσο σημαντική είναι για εμάς. Είμαστε κομμάτι της και είδαμε ότι η φύση θα επιβιώσει χωρίς εμάς, εμείς όμως δεν θα επιβιώσουμε χωρίς τη φύση. Ότι όλοι είμαστε ίσοι γιατί η καταστροφή της φύσης και της βιοποικιλότητας μας επηρεάζει το ίδιο, όπου κι αν βρισκόμαστε.

Η νέα χρονιά πλησιάζει. Αφήνουμε πίσω το 2020 που μας ταλαιπώρησε, αλλά κρατάμε τα θετικά, αυτά που μάθαμε: εξαρτώμαστε ο ένας από τον άλλον και από τη φύση. Προχωράμε μπροστά γνωρίζοντας πώς πρέπει να είναι το μέλλον που θέλουμε και αξίζουμε. Προστασία του περιβάλλοντος και της υγείας, διαφάνεια, συμμετοχή, κοινωνική δικαιοσύνη, δημοκρατία.

Το 2021 συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά, με θάρρος και αισιοδοξία, μαζί με εσένα, και φτιάχνουμε το μέλλον μας πάνω σε νέες, στέρεες, βιώσιμες βάσεις.

Ο πλανήτης μας, μας μιλάει και είναι ώρα να ακούσουμε. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να μείνουμε δυνατοί και ενωμένοι. Συνεχίζουμε όρθιοι, και η δική σου στήριξη μας γεμίζει αισιοδοξία! Έλα μαζί μας.

[  ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ  ]

Greenpeace Ελλάδα


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video