ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παύλος Μιχαηλίδης: “Ενώνουμε δυνάμεις - Κερδίζουμε το χαμένο έδαφος”

Παύλος Μιχαηλίδης: “Ενώνουμε δυνάμεις - Κερδίζουμε το χαμένο έδαφος”
Δυναμικά και με το βλέμμα στραμμένο στο 2021, πέρα από τις καθιερωμένες ευχές, οφείλουμε εξαρχής να ενώσουμε δυνάμεις με σκοπό να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος.

Οι νέες συνθήκες που έφερε στο προσκήνιο η πανδημία και το ρευστό και ευάλωτο περιβάλλον που δημιουργήθηκε, επηρεάζοντας κατά πολύ και την περιοχή μας, απαιτούν συνεχή εγρήγορση και προσαρμοστικότητα σε μια νέα εποχή.

Στόχος της μεγάλης αυτής συμμαχίας είναι η στήριξη της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας, αντιμετωπίζοντας, στον βαθμό που αυτό είναι εφικτό, τις προκλήσεις και επιπτώσεις της πανδημίας, η μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων των δράσεων αλλά και η δημιουργία των βάσεων για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής μας τα επόμενα χρόνια.

Ερχόμενοι αντιμέτωποι με τον βίαιο παγκόσμιο μετασχηματισμό που αναμένεται σε όλους τους κλάδους της οικονομίας, πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα.

Σε όλη αυτή τη διαδικασία είναι αναγκαίο να είμαστε μέλη μιας μεγάλης συμμαχίας, με την συμμετοχή όλων των φορέων της περιοχής μας.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό, το πνεύμα συνεργασίας και το γεγονός πως οι δράσεις θα πρέπει να συμπληρώνουν η μία την άλλη, δείχνοντας προς την ίδια στρατηγική κατεύθυνση.

Αυτά αποτελούν ένα κεκτημένο, πάνω στο οποίο πρέπει όλοι να χτίσουμε, ώστε να μπορέσουν όλοι οι τομείς της τοπικής μας οικονομίας να σταθούν στα πόδια τους.

ΠΑΥΛΟΣ Α. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος
Επικεφαλής της Δημοτικής κίνησης
«ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ»


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video