ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αφιέρωμα στη μνήμη του ιατρού Γεωργίου Χανού από τον Ιατρικό Σύλλογο Έβρου

Αφιέρωμα στη μνήμη του Ιατρού Γεωργίου Χανού από τον Ιατρικό Σύλλογο Έβρου
Στο τέλος του περασμένου χρόνου, στις 21-12-2019, έφυγε από τη ζωή ένας πολύ καλός συνάδελφος, ο Γενικός Χειρουργός Δρ Γεώργιος Χανός.

Γεννήθηκε στη Χώρα Σαμοθράκης το 1943. Σπούδασε Ιατρική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησε τον τίτλο της Γενικής Χειρουργικής στο Κεντρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Μετά την λήψη της ειδικότητας εγκαταστάθηκε στην Αλεξανδρούπολη, όπου ήταν από τους πρώτους γιατρούς που στελέχωσαν το νεοσύστατο Ε.Σ.Υ. και στην συνέχεια την Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική. Έφτασε στην βαθμίδα του μόνιμου Επίκουρου Καθηγητή, έχοντας στο ενεργητικό του πλούσια αναγνωρισμένη επιστημονική, συγγραφική και εκπαιδευτική δράση με εξειδίκευση στην χειρουργική νεοπλασμάτων των κοιλιακών οργάνων.

Το 1998 έγινε Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής Ε.Σ.Υ. του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και το 2008 συνταξιοδοτήθηκε.

Η αγάπη του για τον τόπο του τον οδήγησε να εγκατασταθεί στην πατρίδα του την Σαμοθράκη και να ασχοληθεί με τα κοινά, παράλληλα για κάποιες χρονικές περιόδους με τα Ιατρικά του καθήκοντα.

Εκλέχτηκε Νομαρχιακός σύμβουλος του νησιού για τρείς τετραετίες και Δήμαρχος επίσης για άλλες τρεις θητείες.

Κατά την διάρκεια άσκησης των καθηκόντων του είχε πλούσια δράση σε πολλούς τομείς ανάπτυξης του νησιού.

Σε όλη την χρονική περίοδο διαμονής του στη Σαμοθράκη, μέχρι την προσβολή του από την νόσο, συνέχιζε να προσφέρει οικιοθελώς ιατρικές υπηρεσίες στους κατοίκους του νησιού, οι οποίοι ένιωθαν ασφάλεια από την παρουσία ενός έμπειρου κλινικού γιατρού στο νησί.

Απέκτησε δύο παιδιά, τον Μιχάλη συνάδελφο Ορθοπαιδικό και την Τριανταφυλλιά.

Ο Γιώργος Χανός ήταν αγαπητός από τους συναδέλφους και τους συμπολίτες του για την μεγάλη επιστημονική και κοινωνική προσφορά του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου αποτίει φόρο τιμής με την συμπλήρωση ενός έτους από την δυσαναπλήρωτη απώλεια του εξαίρετου συναδέλφου και ανθρώπου Γεωργίου Χανού.

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video