ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συμμετοχή της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών Ορεστιάδας στην διαμαρτυρία για το κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς στα Δίκαια

Συμμετοχή της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών Ορεστιάδας στην διαμαρτυρία για το κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς στα Δίκαια
Δημοτικοί σύμβουλοι της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών Δήμου Ορεστιάδας «Είναι στο χέρι μας» παραβρέθηκαν στις 20/11/2020 στην παράσταση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε ο Αγροτικός Σύλλογος Τριγώνου, συμπαραστεκόμενοι στο δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας να παραμείνει ανοιχτό το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στα Δίκαια.

Παρόλο που υπήρξε από την πλευρά των διοργανωτών και των συμμετεχόντων απόλυτη συμμόρφωση με τα υγειονομικά μέτρα που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η στάση της αστυνομίας, η οποία τήρησε εκφοβιστική στάση κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας αλλά και πριν από αυτή.

Ήταν ειρωνικό το γεγονός ότι την ίδια στιγμή που οι αστυνομικές δυνάμεις πίεζαν να διαλυθεί η ολιγομελής συμβολική συγκέντρωση, δίπλα στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ επικρατούσε αναπόφευκτος συνωστισμός καθώς στη νέα εποχή της διακυβέρνησης Μητσοτάκη, το Ταχυδρομείο λειτουργεί μόνο δύο ώρες κάθε Παρασκευή και σε καθεστώς… αυτοεξυπηρέτησης, ταλαιπωρώντας τους κατοίκους του Τριγώνου, εκθέτοντας τους παράλληλα και σε υγειονομικό κίνδυνο.

Δυστυχώς, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μετά το λουκέτο του εργοστασίου ζάχαρης, έχει επιτρέψει την αποψίλωση ζωτικών υπηρεσιών για την περιοχή του Τριγώνου, όπως με το πρόσφατο κλείσιμο του ΑΤΜ του Πενταλόφου, την υποβάθμιση του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ και με το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στα Δίκαια.

Η Αυτόνομη Κίνηση Πολιτών «Είναι στο χέρι μας», εδώ και χρόνια κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την υποβάθμιση και την πληθυσμιακή κατάρρευση του τόπου μας, όμως πρέπει να πάψουμε πλέον να είμαστε θεατές σε αυτή τη θλιβερή διαδικασία.

Για αυτό το λόγο, προτείνουμε να αποσύρει ο Δήμος Ορεστιάδας τα ταμειακά του διαθέσιμα από την Τράπεζα Πειραιώς ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αδιαφορία που επιδεικνύει το συγκεκριμένο πιστωτικό ίδρυμα για την περιοχή μας, πόσο μάλλον όταν στην ουσία ανακεφαλαιοποιήθηκε και από το υστέρημα του αγροτικού κόσμου του Βορείου Έβρου, μέσω της απορρόφησης του υγιούς κομματιού της πρώην Αγροτικής Τράπεζας.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video