ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ευχαριστήριο της Αιματολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Ευχαριστήριο της Αιματολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης
Η Αιματολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στον Διοικητή του ΠΓΝΑ κ. Ευάγγελο Ρούφο και τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Γεώργιο Δρόσο για την άμεση ανταπόκριση και καταλυτική βοήθεια τους στην επίλυση του μείζονος προβλήματος στελέχωσης και λειτουργίας της μονάδας Μεσογειακής αναιμίας, η οποία είχε επιβαρυνθεί δυσανάλογα λόγω των αναγκαίων αλλαγών και ανακατατάξεων που επέβαλε η πανδημία covid-19.

Ταυτόχρονα επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά και τον Αναπληρωτή Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας του ΠΓΝΑ κ. Νικόλαο Αρικίδη, εκφράζοντας παράλληλα βαθιά ικανοποίηση για τον εξαιρετικό συντονισμό των υπηρεσιών του νοσοκομείου μας.

Η πραγματικά αντιγραφειοκρατική προσέγγιση, στήριξη και αποτελεσματικότητα της διοίκησης του ΠΓΝΑ στην αντιμετώπιση του αδιέξοδου που είχε περιέλθει η μονάδα Μεσογειακής αναιμίας - και μάλιστα εν μέσω έξαρσης της πανδημίας - αφενός μεν διασφαλίζει την προφύλαξη των ευπαθών ασθενών μας, αφετέρου δε δίνει την τόσο αναγκαία νότα αισιοδοξίας και το σθένος να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας ενάντια σε αυτούς τους πρωτόγνωρους καιρούς.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video