ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επιμελητήριο Έβρου: Ξεκίνησε η διαδικασία για τον συμψηφισμό της επιδότησης 12%

Επιμελητήριο Έβρου: Ξεκίνησε η διαδικασία για τον συμψηφισμό της επιδότησης 12%
Το Επιμελητήριο Έβρου ενημερώνει ότι στη διάθεση των επιχειρηματιών - δικαιούχων του λεγόμενου 12% είναι πλέον όλα τα στοιχεία για τον συμψηφισμό του 12% και του 4% του εργοδοτικού κόστους των επιχειρήσεων με οφειλές τους από τον ΟΑΕΔ.

Από τα αρμόδια υπουργεία έχει εκδοθεί η σχετική ΚΥΑ και όλες οι απαραίτητες διευκρινίσεις προς τους δικαιούχους για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η οποία διεκπεραιώνεται στα κατά τόπους Καταστήματα του ΟΑΕΔ είτε με φυσική παρουσία του δικαιούχου, είτε ηλεκτρονικά.

Εφιστούμε την προσοχή των μελών μας στη συγκέντρωση των δικαιολογητικών που περιγράφονται αναλυτικά στις οδηγίες που έχουν αναρτηθεί στο site του Επιμελητηρίου μας (ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ).

Καλούμε τα μέλη μας να εκκινήσουν άμεσα τη διαδικασία σε συνεργασία με τους λογιστές - οικονομικούς συμβούλους τους, ωστόσο έχουν επισημανθεί ορισμένα σημεία για τα οποία το Επιμελητήριο σε συνεργασία και με άλλους οικονομικούς φορείς θα υποβάλλει σχετικά ερωτήματα στα αρμόδια υπουργεία.

Σε κάθε περίπτωση και δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας που διάγουμε καλούμε τα μέλη μας να εκκινήσουν τις διαδικασίες καθώς οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση είναι εξόχως σημαντική.

Το Επιμελητήριο Έβρου παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα επανέλθει με νεότερη ενημέρωση όταν και εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video