ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλεξανδρούπολη: Η πραγματικότητα για τους ημιυπόγειους κάδους δεν κρύβεται με αβάσιμα και αναληθή επιχειρήματα

Αλεξανδρούπολη: Η πραγματικότητα για τους ημιυπόγειους κάδους δεν κρύβεται με αβάσιμα και αναληθή επιχειρήματα
Με μία ανακοίνωση, η οποία συνοδεύεται από ένα βίντεο, η δημοτική παράταξη Αλεξανδρούπολης "Πόλη & Πολίτες - Βαγγέλης Λαμπάκης" δίνει τη δική της απάντηση για το θέμα των ημιυπόγειων κάδων απορριμμάτων, τέσσερις από τους οποίους απομακρύνθηκαν οριστικά από την παραλιακή λεωφόρο της πόλης, ενώ στόχος της σημερινής δημοτικής αρχής είναι η αντικατάσταση όλων των ημιυπόγειων κάδων.


Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας που καταρρίπτει τα αβάσιμα και αναληθή επιχειρήματα της σημερινής Δημοτικής Αρχής και των συνοδοιπόρων της, επισημαίνοντας πως «ο μηδενισμός, η εμμονή στη μισαλλοδοξία και το πισωγύρισμα πρέπει να σταματήσουν. Λέμε όχι στην καταστροφή ενός έργου που πλήρωσαν οι Δημότες από το υστέρημα τους. Λέμε όχι σε επιπόλαιες πρακτικές τύπου ράβε - ξήλωνε».

Η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Πόλη & Πολίτες:

«Με αδιάψευστο μάρτυρα την εικόνα, καταρρίπτουμε τα αβάσιμα και αναληθή επιχειρήματα της σημερινής Δημοτικής Αρχής και των συνοδοιπόρων της σχετικά με τους ημιυπόγειους κάδους.

• Ο χρόνος αποκομιδής των απορριμμάτων ανέρχεται στα δύο λεπτά και χωρίς διαρροές.

• Η διαδικασία πραγματοποιείται τις βραδινές ώρες και δεν σημειώνεται κανένα είδος κυκλοφοριακού προβλήματος.

• Μειώνεται η καταπόνηση των μηχανημάτων αφού ένας ημιυπόγειος ισούται με τρεις συμβατικούς κάδους. Άρα λιγότερα δρομολόγια και μείωση κατανάλωσης καυσίμων.

• Απαιτούνται λιγότερες εργατοώρες.

• Δεν μπορεί να γίνει απεγκατάσταση των κάδων, όπως έπραξε ήδη η Δημοτική Αρχή, αφού δεν υπάρχει αντίστοιχη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και δεν έχει γίνει η οριστική παραλαβή του έργου.

Ο μηδενισμός, η εμμονή στη μισαλλοδοξία και το πισωγύρισμα πρέπει να σταματήσουν. Λέμε όχι στην καταστροφή ενός έργου που πλήρωσαν οι Δημότες από το υστέρημα τους. Λέμε όχι σε επιπόλαιες πρακτικές τύπου "ράβε ξήλωνε"».

Δείτε το βίντεο:



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video