Την Τετάρτη στις 19 Απριλίου ξεκίνησε το 4ο φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης στη Κομοτηνή με ποικίλο πρόγραμμα σεμιναρίων και συναυλιών μέχρι και το Σάββατο 22 Απριλίου που διεξήχθη και ο διαγωνισμός Κιθάρας . Το Ωδείο Ανατολικής Μακεδονίας έδωσε το παρών με τον σπουδαστή Νικόλαο Ιμέρι – Χρυσάφη που έλαβε μέρος για 2η χρονιά και κέρδισε επάξια το 3ο βραβείο Κιθάρας στην κατηγορία έως 17 ετών ανάμεσα σε πολλούς ταλαντούχους μαθητές άλλων ωδείων και μουσικών σχολείων.
Να τονιστεί πως την προηγούμενη βραδιά ο Νίκος, είχε την μοναδική μουσική εμπειρία να παίξει με την «Κιθαριστική Ορχήστρα Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης» η οποία αποτελείται από 100 κιθαρίστες, μαθητές και καθηγητές, υπό την διεύθυνση του μεγάλου κιθαρίστα κ. Βαγγέλη Μπουντούνη, που διεξήχθη στο κεντρικό Αμφιθέατρο της πανεπιστημιούπολης με πλήθος κόσμο να τους χειροκροτεί!
Μερικά ονόματα κιθαριστών Στέλιος Γκόλγκαρης (Πρόεδρος Ελλήνων Κιθαριστών) , Δημήτρης Σβυντρίδης (Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ) , Μιχάλης Σουρβίνος κ.α.
Συγχαρητήρια και στην καθηγήτρια του Κατερίνα Βελισσάρη για τη σωστή καθοδήγηση στον όμορφο κόσμο της μουσικής αλλά και στους γονείς του που πάντα είναι δίπλα του.
Πηγή
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου