ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Λουτρά Ελευθερών: Άγονος ο διαγωνισμός λόγω...κοινών μετόχων!

Λουτρά Ελευθερών: Άγονος ο διαγωνισμός λόγω...κοινών μετόχων!

"Άνθρακες" αναμένεται, όπως όλα δείχνουν, ο θησαυρός με την προκήρυξη για την εκμίσθωση των Λουτρών Ελευθερών, καθώς σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Kavala Portal ο αντιπρόεδρος της ΕΡΓΑΝΑΠΤΥΞΗ και περιφερειακός σύμβουλος ΑΜΘ Χρήστος Γάκης ο διαγωνισμός θα προκύψει άγονος.

Εντύπωση πάντως προκαλεί ο λόγος για τον οποίο ο διαγωνισμός θα κηρυχθεί άγονος, καθώς -σύμφωνα πάντα με τον κ. Γάκη- πέρα από το ότι έλειπε μια σειρά τυπικών δικαιολογητικών από τους 2 φακέλους που κατατέθηκαν, εντοπίστηκαν ενδείξεις ότι ορισμένοι από τους μετόχους της μιας εταιρείας που κατέθεσε πρόταση εμπλέκονται μετοχικά και στην δεύτερη εταιρεία! Αξίζει να αναφερθεί ότι η συγκεκριμένη τακτική δεν είναι ασυνήθιστη, ωστόσο απαγορευόταν ρητά από τους όρους της διακήρυξης του διαγωνισμού για τα Λουτρά Ελευθερών.

Πλέον αναμένεται να συνταχθεί το πρακτικό για το αποτέλεσμα της διακήρυξης, το οποίο και θα παραδοθεί στις 2 εταιρείες προκειμένου αυτές -εφόσον το επιθυμούν- να καταθέσουν ενστάσεις εντός 3 ημερών. Θεωρείται, δε, βέβαιο ότι θα προκηρυχθεί νέος διαγωνισμός για την εκμίσθωση των Λουτρών Ελευθερών.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video