ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ερώτηση στον Ντόναλντ Τουσκ για την παράνομη επέμβαση της Κομισιόν στην υπόθεση Γεωργίου

Κατεπείγουσα Γραπτή Ερώτηση για την παράνομη επέμβαση της Κομισιόν στην εκκρεμούσα δικαστική υπόθεση του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ κ. Γεωργίου κατέθεσε στην Ευρωβουλή ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς.

Στη Γραπτή του Ερώτηση η οποία απευθύνεται στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Ντόναλντ Τουσκ, ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής επισημαίνει ότι «στις 24/8/2015 η Επίτροπος Μ.Τίσεν δήλωσε μεταξύ άλλων ότι: για την Επιτροπή και την Eurostat είναι απολύτως σαφές ότι τα δεδομένα σχετικά με το ελληνικό δημόσιο χρέος κατά την περίοδο 2010-2015 ήταν απολύτως αξιόπιστα και αναφέρθηκαν με ακρίβεια στην Eurostat. 

Η Επιτροπή καλεί σήμερα τις ελληνικές αρχές να αντιμετωπίσουν ενεργά και δημόσια την εσφαλμένη εντύπωση ότι τα δεδομένα υπέστησαν παραποίηση κατά την περίοδο 2010-2015 και να προστατεύσουν την ΕΛΣΤΑΤ και το προσωπικό της από παρόμοιους αβάσιμους ισχυρισμούς. Σχετική επιστολή υπογεγραμμένη από τον Αντιπρόεδρο κ. Ντομπρόβσκις και τους Επιτρόπους Μοσκοβιτσί και Τίσεν απεστάλη στον Έλληνα Υπουργό Οικονομικών». 

«Καθώς», συνέχισε ο Νότης Μαριάς, «οι αρμόδιες Ελληνικές Δικαστικές Αρχές παρέπεμψαν τον π.πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ κ. Γεωργίου με την κατηγορία της πλαστογραφίας, κατά την άνω περίοδο, των οικονομικών στοιχείων του έτους 2009 η ανωτέρω ενέργεια της Κομισιόν αποτελεί παράνομη επέμβαση στο έργο της Ελληνικής δικαιοσύνης, παραβιάζοντας έτσι το δίκαιο της ΕΕ, το κράτος δικαίου, την αρχή της διάκρισης των εξουσιών, την ανεξαρτησία της Ελληνικής δικαιοσύνης, την αρχή της δίκαιης δίκης και το Ελληνικό Σύνταγμα σε σχέση με την εκκρεμούσα ποινική υπόθεση του ανωτέρω κατηγορουμένου πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ κ. Γεωργίου». 

Για το λόγο αυτό ο Νότης Μαριάς ρωτά τον Ντόναλντ Τουσκ ποια είναι η θέση του ως Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τις παραπάνω παράνομες πράξεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. 

(σ.σ. εντύπωση προκάλεσε η αναδίπληση της Κυβέρνησης με την δήλωση του υφυπουργού Χουλιαράκη ότι "Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη σε ΕΛΣΤΑΤ και Eurostat" στον ΣΚΑΙ)

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video