ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το αερόστατο της ΔΕΘ έφτασε και στην Καβάλα (βίντεο-φωτογραφίες)

φωτογραφία: Tetracopterakias

Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε την λειτουργία της η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης απετέλεσε έναν ιδιαίτερο λόγο για μικρούς και μεγάλους από κάθε γωνιά της Βόρειας (και όχι μόνο) Ελλάδας για να επισκεφτούν την συμπρωτεύουσα και να θαυμάσουν τα εκθέματα της ΔΕΘ. Φέτος όμως, στο πλαίσιο της πρόσκλησης για την 81η ΔΕΘ και του εορτασμού των 90ων "γενεθλίων" της, οι υπεύθυνοι της διοργανώτριας αρχής HELEXPO αποφάσισαν να κάνουν κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο!

Ο λόγος για τα αερόστατα της ΔΕΘ, τα οποία από τις 30 Αυγούστου ως και τις 7 Σεπτεμβρίου προσγειώθηκαν θα προσγειωθούν σε διάφορες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας και έδωσαν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να μπουν σε αυτά και να πραγματοποιήσουν μια μικρή πτήση.

Τις προηγούμενες μέρες τα αερόστατα βρέθηκαν στις Σέρρες, στο Κιλκίς, στην Έδεσσα, στην Κοζάνη, στην Λάρισα και στην Κατερίνη. Το απόγευμα της Κυριακής ήταν η σειρά της Καβάλας!

Το αερόστατο της ΔΕΘ προσγειώθηκε στο γήπεδο ποδοσφαίρου των εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Καλαμίτσας "Αλεξάνδρα Δήμογλου" λίγο πριν τις 6:30 το απόγευμα, και μετά τις απαραίτητες δοκιμές δόθηκε για χρήση από το κοινό περί τις 7. Η προσέλευση του κόσμου, πάντως, δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη αλλά αυτό οφείλεται σε σύγχυση όσον αφορά τον τόπο διεξαγωγής του όλου event (Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι η όλη εκδήλωση θα πραγματοποιείτο στην πλατεία Ελευθερίας αλλά η τοποθεσία άλλαξε για λόγους ασφαλείας. Η γνωστοποίηση της αλλαγής τοποθεσίας, όμως, δεν αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα της έκθεσης -http://ift.tt/2cs6dDK- με αποτέλεσμα πολλοί συμπολίτες να μπερδευτούν, να παραμένουν στην πλατεία Ελευθερίας -όπως μας ανέφεραν- και να μην μπορέσουν να απολαύσουν την εμπειρία της πτήσης με το αερόστατο)

Το παρόν στην εκδήλωση (πέραν των εκπροσώπων της δημοτικής αρχής Καβάλας -όπως η αντιδήμαρχος πολιτιστικών εκδηλώσεων Κορίνα Χιώτη-Πρασσά και ο αντιδήμαρχος παιδείας και αθλητισμού Γιώργος Φιλόσογλου) έδωσε και ο πρόεδρος του Δ.Σ. της HELEXPO Αναστάσιος Τζήκας, ο οποίος και απηύθυνε κάλεσμα για την προσέλευση του κόσμου στην 81η ΔΕΘ. Μετά από τις σύντομες ομιλίες, έγινε η κλήρωση για την ανάδειξη 8 τυχερών που θα έμπαιναν μέσα στο αερόστατο και θα ανέβαιναν σε ένα ύψος περίπου 20 μέτρων, ωστόσο αμέσως μετά οι διοργανωτές επέτρεψαν την είσοδο σε αυτό όλων των παριστάμενων που ήθελαν να νιώσουν έστω και για λίγα λεπτά την εμπειρία μιας πτήσης με αερόστατο.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video