ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΟΚ: Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα της Γ' Εθνικής - Κάλεσμα φιλάθλων για το ματς με Προσκυνητές - Ο Νέστος δήλωσε και την Νέα Καρβάλη ως έδρα

ΑΟΚ: Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα της Γ' Εθνικής - Κάλεσμα φιλάθλων για το ματς με Προσκυνητές - Ο Νέστος δήλωσε και την Νέα Καρβάλη ως έδρα

Λίγα 24ωρα απομένουν για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας, με τον ΑΟ Καβάλα και τον Νέστο Χρυσούπολης (η διοίκηση της οποίας δήλωσε ως έδρα της ομάδας και το γήπεδο της Νέας Καρβάλης, εκτός από αυτό της Χρυσούπολης) να ξεκινάνε έχοντας αμφότεροι ως στόχο τους την άνοδο στην Football League. Η Καβάλα υποδέχεται στις 5 το απόγευμα της Κυριακής στο Βερούλειο στάδιο την νεοφώτιστη Δόξα Προσκυνητών (ο Νέστος Χρυσούπολης δοκιμάζεται στην έδρα του -επίσης νεοφώτιστου- Απόλλωνα Παραλιμνίου) και ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Ταουσιάνης παραχώρησε, το μεσημέρι της Πέμπτης, την καθιερωμένη από την περσινή σαιζόν συνέντευξη τύπου -έχοντας μαζί του τον εκπρόσωπο τύπου της ομάδας Πέτρο Πετρόπουλο και, από πλευράς παικτών, τους Χρήστο Κασαπάκη και Λευτέρη Γιαλούση.

Στην διάρκεια της συνέντευξης τύπου τονίστηκε -από πλευράς Πετρόπουλου- ότι η διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ έκανε φέτος μια υπέρβαση και ότι η ανάγκη για να έρθουν οι Καβαλιώτες φίλαθλοι στο γήπεδο και να σταθούν στην ομάδα είναι μεγαλύτερη από ποτέ ώστε η Καβάλα να κόψει πρώτη το νήμα στο φετινό πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα ο Κασαπάκης εξέφρασε, μεταξύ άλλων, την ικανοποίησή του για τις υποδομές και το επίπεδο επαγγελματισμού που βρήκε στην ομάδα και ανέφερε η δουλειά τους πρέπει να φανεί στο γήπεδο, ενώ ο Γιαλούσης εξέφρασε την επιθυμία του να μπει στην νοοτροπία και φιλοσοφία της ομάδας και την πεποίθηση ότι όλοι οι συμπαίκτες του πρέπει να δουλεύουν καθημερινά διότι δεν αξίζει στον ΑΟΚ η Γ' Εθνική. Μάλιστα ο Γιαλούσης θυμήθηκε τις εποχές που είχε αντιμετωπίσει την Καβάλα στην Super League, τονίζοντας ότι "ήταν μία ομάδα πρότυπο!"

Εν συνεχεία τον λόγο έλαβε ο κ. Ταουσιάνης, ο οποίος αφού εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για την ύπαρξη του νέου προπονητικού κέντρου στο Κρυονέρι σχολίασε το επίπεδο του ανταγωνισμού για την άνοδο στην Football League και την επικινδυνότητα που παρουσιάζει το ματς της πρεμιέρας με την Δόξα Προσκυνητών.

{youtube}Ya5wqeUvXGM{/youtube}

{youtube}LaUob2mEoXU{/youtube}


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video