ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Και δεύτερος Σούπερ "Λαγός" στο διαγωνισμό; Λέτε;

Μυστήρια πράγματα συμβαίνουν στο τηλεοπτικό πεδίο.

Την ώρα που η κυβέρνηση πανηγυρίζει ότι θα μπουν στο ταμείο 245 εκατ. ευρώ και ότι χτύπησε τη διαπλοκή, οι πληροφορίες στα παρασκήνια των δημοσιογραφικών γραφείων δίνουν και παίρνουν για συναντήσεις με περίεργες προθέσεις των νέων «καναλαρχών». 

Όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πηγές ο ένας εκ των 4 υπερθεματιστών, ο κος Καλογρίτσας τώρα φαίνεται να συνειδητοποίησε ότι εκτός από την άδεια για να δημιουργηθεί και να λειτουργήσει ένας τηλεοπτικός σταθμός χρειάζεται τουλάχιστον το διπλάσιο ποσό από τα 52,6 εκατ. ευρώ, δηλαδή πάνω από 100 εκατ. ευρώ για να βγει στον αέρα. 

Έτσι,  σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει προσεγγίσει εκπροσώπους του Alphaπροκειμένου να μεταπωλήσει το δικαίωμα της άδειας στο ποσό των 52,6 εκατ. ευρώ και φυσικά με ένα κέρδος για τον ίδιο, που από την αγορά υπολογίζεται ότι μπορεί να ανέρχεται στα 5-6 εκατ. ευρώ.

Εδώ όμως γεννιούνται μια σειρά ερωτημάτων, καθώς η αγορά ψιθυρίζει ότι εξαρχής ο κος Καλογρίτσας δεν είχε την οικονομική επιφάνεια και για το τίμημα της άδειας αλλά και πολύ περισσότερο για να θέσει σε λειτουργία ένα τηλεοπτικό σταθμό. Αφορμή εξάλλου για τους ψιθύρους αυτούς έδωσε ο ίδιος ο κος Καλογρίτσας με την καθυστερημένη για 40 λεπτά εγγυητική επιστολή που πυροδότησε τις πρώτες αμφιβολίες για το διαγωνισμό και τις ενστάσεις των υπολοίπων υποψηφίων δια της δικαστικής οδού.

Ποιος ήταν λοιπόν ο λόγος ο κος Καλογρίτσας να μετέχει του διαγωνισμού αυτού και γιατί εκ των προτέρων οι υπηρεσίες του κράτους δεν ήλεγξαν τα οικονομικά αυτά στοιχεία; Δημοσιογραφικοί κύκλοι μάλιστα αναρωτιούνται εάν ο κος Καλογρίτσας έπαιξε και αυτός το ρόλο του «λαγού», ενώ στην πραγματικότητα δεν είχε την πρόθεση να γίνει καναλάρχης.

Μάλιστα λένε ότι ο κος Καλογρίτσας φαίνεται να μετείχε του διαγωνισμού αυτού σαν να ήταν δημόσιο έργο, όπου παίρνει την υπεργολαβία και στη συνέχεια τη μεταπουλά αποκτώντας κέρδος χωρίς ουσιαστικά να  κάνει τίποτα. Με άλλα λόγια είναι «μεταπράτης». 

Μάλλον ο κουμπάρος του, ο Πάνος Καμμένος είχε δίκιο για όσα έλεγε εκ των προτέρων.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video