ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βίντεο με πολλά μηνύματα από τα παιδιά των απολυμένων της ΒΦΛ - Εν αναμονή της απόϕασης του ΣΕΠΕ

Βίντεο με πολλά μηνύματα από τα παιδιά των απολυμένων της ΒΦΛ - Εν αναμονή της απόϕασης του ΣΕΠΕ

Από την πρώτη στιγμή που οι εργαζόμενοι που αρνήθηκαν να υπογράψουν τις προταθείσες από την διοίκηση της ELFE ΑΕ (πρώην ΒΦΛ) ξεκίνησαν τις κινητοποιήσεις τους, δημιούργησαν και ένα κανάλι στο Youtube, στο οποίο και ανεβάζουν διάϕορα βίντεο από τις δραστηριότητές τους και τις παρεμβάσεις τους σε τηλεοπτικούς σταθμούς όπως η ΕΡΤ.

Το τελευταίο βίντεο που ανάρτησαν στο Youtube είναι ένα εξαιρετικά ενδιαϕέρον μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, στο οποίο δεν εμϕανίζονται οι ίδιοι οι απολυμένοι της επιχείρησης αλλά τα παιδιά τους! Το βίντεο συνοδεύεται από το παρακάτω μήνυμα:

Ένα μάθημα ζωής από τα παιδιά των απολυμένων στα Λιπάσματα Καβάλας, μέσα από τα δικά τους παιδικά ματάκια. Βιώνουν κι αυτά μαζί με τους γονείς τους, την όλη κατάσταση. Ένα μήνυμα αγωνιστικότητας, αξιοπρέπειας και περηϕάνιας για όλους όσους περνάνε δύσκολες στιγμές, αλλά βάζουν μπροστά της ηθικές τους αρχές και παλεύουν για να διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο γι' αυτούς και τις οικογένειές τους.

{youtube}KIxeXujN12Q{/youtube}

Από εκεί και πέρα, όσοι παραμένουν έξω από την πύλη του εργοστασίου αναμένουν το πόρισμα της επιτόπιας επιθεώρησης που πραγματοποίησε στον χώρο του εργοστασίου το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας την περασμένη Τετάρτη προκειμένου να διερευνήσει από κοντά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες απασχολούνται οι 10 εργαζόμενοι που επέστρεψαν στην βιομηχανία με προσωρινή εντολή του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καβάλας.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video