ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ασθενής στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης χτύπησε και.δάγκωσε γιατρούς!

Ασθενής στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης χτύπησε και.δάγκωσε γιατρούς!

Στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης επιτέθηκε ένας ασθενής που μεταφέρθηκε το βράδυ της Πέμπτης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Όπως αναφέρει το xanthi2.gr, ο 30χρονος ασθενής τραυμάτισε, χτυπώντας με τη μεταλλική βάση του ορού (στατώ) μέσα στα Επείγοντα Περιστατικά ένα γιατρό, ο οποίος κατάφερε να αμυνθεί και να γλιτώσει από σοβαρότερο τραυματισμό. Το επεισόδιο είχε και συνέχεια καθώς μόλις έφτασε η Αστυνομία, ο ασθενής επιτέθηκε σε αστυνομικό ενώ δάγκωσε έναν άλλο γιατρό !

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να ζητήσει η Διοίκηση του Νοσοκομείου την αυτεπάγγελτη δίωξη του δράστη, όπως προβλέπεται για τους υπαλλήλους του Δημοσίου που δέχονται επίθεση κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. Στο Νοσοκομείο έφτασε αξιωματικός της Αστυνομίας,  για τον ασθενή θα ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία ενώ συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Παράλληλα αναμένονται τα αποτελέσματα τοξικολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν ήταν υπό την επήρεια ουσιών.

Επιβεβαιώνει ο Δ. Αδαμίδης

Κληθείς να σχολιάσει το περιστατικό ο Διοικητής του Νοσοκομείου Δημήτρης Αδαμίδης, επιβεβαίωσε τα γεγονότα και σημείωσε ότι για πρώτη φορά η διοίκηση αποφάσισε να ενεργοποιήσει της σχετική πρόβλεψη του νόμου και ότι είναι αποφασισμένη να το πράξει και πάλι, προκειμένου να προστατεύσει το προσωπικό που εργάζεται σε αντίξοες συνθήκες.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video