ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αξέχαστες… καλοκαιρινές ατάκες του Κ. Γκουσγκούνη

Έχοντας πλέον συντροφιά μας το καλοκαιράκι, είπαμε να ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα και να θυμηθούμε «κλασσικές» ατάκες του Κώστα Γκουσγκούνη, αγαπητού πορνοστάρ, ιδιαίτερα στις παλαιότερες γενιές.

Ο Κ. Γκουσγκούνης κατάφερε το ακατόρθωτο! Μετά από σχεδόν μια 20 ετία πορνογραφικών ταινιών, μένει αξέχαστος στη μνήμη πολλών, όχι λόγω των… επιδόσεών του, αλλά κυρίως των ατακών που ακούγονται στις σκηνές του. Ας θυμηθούμε κάποιες από αυτές που περιέχουν την …καλοκαιρινή πινελιά τους:

1. Είναι στην παραλία δύο κοπέλες, ολομόναχες. Κάποια στιγμή εμφανίζεται από το πουθενά ο Γκουσγκούνης κάνοντας βόλτες εκεί κοντά. Ρωτάει τα κορίτσια:
-Τι κάνετε εσείς εδώ, γυμνούλια;
-Περιμένουμε να περάσει κάποιος να μας γ@@@σει.
-Α! Καλά που πέρναγα, δηλαδή!

2. Ο Γκουσγκούνης κάνει το …πορνογραφικό του καθήκον. Κάποια στιγμή μουρμουρίζει δυνατά:
-Πω, πω, να είχα μια μπύρα τώρα…
Και από το πουθενά, εμφανίζεται ένα χέρι με μια μπύρα κι εκείνος συνεχίζει κανονικά τη …δουλειά του.

3. Ο Γκουσγκούνης κάνει διακοπές στη Μυτιλήνη.
-Γεια σας, κορίτσια, ξένες είσαστε;
-Όχι καλέ, ντόπιες, από τη Μυτιλήνη.
-Α! Δηλαδή λεσβίες!
-Ε! Όχι και λεσβίες!
-Ε, αποδείξτε το τότε!

4. Ο Γκουσγκούνης είναι βαρκάρης και μεταφέρει τουρίστρια σε ένα νησάκι. Κάποια στιγμή του πέφτει το ένα κουπί.
Τουρίστρια: «Ωχ, έφυγε το ένα.»
Ο Γκουσγκούνης ρίχνει και το άλλο κουπί.
«Τώρα πώς θα περάσουμε απέναντι χωρίς κουπιά;»
Γκουσγκούνης: «Θα σε περάσω γ@@@@τας.»

5. Ο Γκουσγκούνης βγαίνει από τη θάλασσα με μια γυναίκα. Φοράνε και οι δυο στολή βατραχανθρώπου. Εκείνη πάει να βγάλει τη μάσκα και της λέει ο Γκουσγκούνης: «Μη βγάλεις τη μάσκα, γιατί θα σου πετάξω τα μάτια έξω!»

Τελευταία αφήνουμε ίσως μια από τις πιο γνωστές ατάκες του που, χωρίς να περιλαμβάνει καλοκαιρινό νόημα, αποτελεί μια από τις πολύ αγαπημένες των οπαδών του:

Είναι πρωί. Ο Γκουσγκούνης έχει ξυπνήσει κι έχει εναποθέσει τα …ιδιαίτερα του πάνω στο καλοριφέρ. Η ερωτική του παρτενέρ τον ρωτάει «Τι κάνεις εκεί;»
Γκουσγκούνης: «Ζεσταίνω το πρωινό σου»
Οι παλιοί τα θυμούνται, οι νεότεροι τα μαθαίνουν, όπως κι αν έχει ο Κώστας Γκουσγούνης έχει αφήσει το στίγμα του… πολλάκις!

Δημοσιεύθηκε από Rizopost Team

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video