ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επιτυχημένη και με πολλές ιδέες η 1η συνάντηση νέων επιστημόνων από την ομάδα "Οψόμεθα εις Φιλίππους"

Επιτυχημένη και με πολλές ιδέες η 1η συνάντηση νέων επιστημόνων από την ομάδα

Από την επιστημονική ομάδα "Οψόμεθα εις Φιλίππους" απεστάλη η παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με την 1η συνάντηση νέων επιστημόνων από την ευρύτερη περιοχή των Φιλίππων (η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο αναψυκτήριο του αρχαιολογικού χώρου των Φιλίππων):

Αγαπημένοι νέοι επιστήμονες,
Αγαπημένοι παλαιότεροι επιστήμονες,
Αγαπητοί ερευνητικοί φορείς,
Αγαπητοί αναπτυξιακοί φορείς,
Αγαπητοί αυτοδιοικητικοί φορείς,

Χθες, Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016, η ομάδα “Οψόμεθα εις Φιλίππους” κατάφερε να συσπειρώσει 60 νέους επιστήμονες της περιοχής Καβάλας, Παγγαίου, Δοξάτου, Προσοτσάνης, Δράμας και Αμφίπολης, επιστήμονες από τους ερευνητικούς φορείς του ΓΕΩΤΕΕ, του ΙΝΑΛΕ, του ΤΕΕ, του συλλόγου Αρχιτεκτόνων, του συλλόγου Γεωπόνων και της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας και εκπροσώπους των Αναπτυξιακών Εταιριών Καβάλας και Δράμας και της Αντιπεριφέρειας Αγροτικής Ανάπτυξης, ίσως για πρώτη φορά στην νεότερη ιστορία της περιοχής μας. Άλλοι 100 νέοι επιστήμονες και φίλοι της ομάδας παρακολούθησαν ενεργά όλη την συνάντηση με live streaming μέσω διαδικτύου.

Η σημερινή καλημέρα μας λοιπόν προς όλους εσάς, φίλες, φίλους, γνωστούς και άγνωστους είναι πιο αισιόδοξη από κάθε άλλη φορά.

Μέσα από την παρουσίαση της ομάδας “Οψόμεθα εις Φιλίππους”, του οράματος της, της δράσης της και της επιστημονικής της πρότασης για ένα ολιστικό μοντέλο ανάπτυξης της περιοχής των Τενάγειων και Παρατενάγειων Δήμων, το λεγόμενο “Philippi National Park”, όλοι οι νέοι επιστήμονες, αλλά και οι ερευνητικοί, επαγγελματικοί και αναπτυξιακοί φορείς της περιοχής μας συνεισέφεραν ενεργά εκφράζοντας τα όνειρά τους και τις επιθυμίες τους για τον τόπο τους, δίνοντας ένα έντονο και δημιουργικό παλμό σε όλη τη συζήτηση.

Χθες, Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016, οι Νέοι Επιστήμονες Καβάλας - Δράμας - Σερρών κατάφεραν να συγκινήσουν τους παλαιότερους, να γονιμοποιήσουν συναισθήματα, να γίνουν χορηγοί αισιοδοξίας, να καταθέσουν τις γνώσεις και τις προτάσεις τους, να εμπνεύσουν αγώνες με υπομονή, επιμονή για τη δημιουργία προοπτικών, τολμώντας να συσπειρωθούν γύρω από ένα όραμα που τους εμπνέει και αποκυρρήσοντας την φυγή προς το εξωτερικό.

Χθες, η συμμετοχή των νέων ήταν μεγάλη και η παρουσία των αναπτυξιακών φορέων της περιοχής θετική για τις ενέργειες των νέων!!

Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Αύριο, λοιπόν, θα πρέπει να βάλουμε όλοι την επιστημονική δυναμική μας σε πράξη και μέσα από μια καρποφόρα συνεργασία και συνέργεια να γίνουμε αυτοί που θα πιέζουν, αυτοί που θα εργάζονται, αυτοί που θα αγαπούν, αυτοί που θα επιμένουν για ένα όμορφο παρόν και ένα υπέροχο αύριο.

Η ένταξη σας στην ομάδα “Οψόμεθα εις Φιλίππους” είναι πολύ σημαντική για την επιδίωξη του “Philippi National Park”, για αυτό σας καλούμε να μας στείλετε το ενδιαφέρον σας στο parkphilippi@gmail.com καθώς και να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα της ομάδας προς συνάντηση την επόμενη εβδομάδα, για να μπορέσουμε να αναγνώσουμε την επιστημονική δυναμική του κάθε καινούργιου μέλους έτσι ώστε να ενταχθεί στον κατάλληλο πυλώνα εργασίας.

Παρακαλούμε μείνετε ενημερωμένοι για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας είτε μέσα από το email σας είτε μέσω της σελίδας μας στο Facebook (http://ift.tt/2aPkJl2).

Με επιστημονικούς και φιλικούς χαιρετισμούς,

Η ομάδα,

Οψόμεθα.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video