ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οι παλινωδίες του Λύρατζη με τη Βασίλισσα του Καρναβαλιού και η παρέμβαση του Δημάρχου να προλάβει…την νέα «ξεφτίλα» που έρχονταν!

*Συνεχίζονται οι τραγελαφικές καταστάσεις στο Κέντρο Πολιτισμού με πρωταγωνιστή και πάλι τον Πασχάλη Λύρατζη και τον εκ Λαγκαδά μάνατζέρ του Νικόλαο Τσαρουχίδη.
Έτσι μετά τις αντιδράσεις με τις δύο πρώην του Κασιδιάρη Έλενα Κωνσταντινίδου και Βαρβάρα Κίρκη, -τα ονόματα των «οποίων» διέρρευσε ως συνήθως πρώτα στον κολλητό του Στ. Καρυπίδη- και το «κράξιμο» στο face book ο Πρόεδρος, αναζητεί πλέον νέα…Βασίλισσα του Καρναβαλιού σε άσημα μοντέλα τα οποία ωστόσο…ακριβοπληρώνονται!
-Αφού εκτός των άλλων, αυτήν τη φορά κατάφερε να εξοργίσει και τον…Δήμαρχο που τον «βόλεψε» στην συγκεκριμένη θέση προκειμένου να «αποκαταστήσει» το όνομά του στη κοινωνία λόγω «Αναπτυξιακής» και διαιτητών..
Κι αυτός κατόρθωσε να ασχολείται η μισή….Ελλάδα μαζί του!
…..
*Μάλιστα όπως έγραψα και χθες, χαρακτηριστικό των αντιδράσεων για τις επιλογές Λύρατζη που περισσότερο ταιριάζουν στην αισθητική του…Play boy κι όχι σε έναν θεσμό όπως το καρναβάλι μας, ήταν το σχόλιο του πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ Ανέστη Αντωνιάδη στο face book που σχολίαζε τις επιλογές Λύρατζη ως εξής:
«Η φημισμένη ελληνική μεσογειακή ομορφιά, μάλλον δεν είναι γνωστή στην οργανωτική του καρναβαλιού. Διάλεξε για Βασίλισσα του Καρναβαλιού, ένα κλασσικό δείγμα πλαστικής γυναίκας, που παραπέμπει σε Καλιφόρνια και Αμερικανίδα! Γνωστή λέει και ως "Pamela Anderson της Ελλάδος", λογικό αφού στην γνωστή παραλία με τα μπαράκια μπορεί να χρειαστεί και ναυαγοσώστρια, από το Baywatch, μην πνίγει κανένας. Το γεγονός ότι είναι πρώην σύντροφος του πανμέγιστου Ηλία Κασιδιάρη το προσπερνάω. Καλό Τριώδιο! EAT EYES FISHES!»
...
*Αλλά και ο όψιμος «υπερασπιστής» του Λύρατζη Giannis Σιδηρόπουλος που φέτος είτε επειδή ασκώ εγώ κριτική στον Πρόεδρο, είτε λόγω «συνεταίρου»…»στηρίζει» το τεράστιο πολιτιστικό του έργο, όχι «τυχαία», αναγκάστηκε αυτήν τη φορά να τον…»επιπλήξει», διακόπτοντας την...ανακωχή..!
«Αν ισχύουν οι επαναλαμβανόμενες πληροφορίες ότι θα είναι η σύντροφος χρυσαυγίτη βουλευτή, δεν θα γελάσει κανείς αλλά θα εκτυλιχτούν σκηνές απείρου κάλλους στις ΘΛΕ. Η ελαφρότητα συγχωρείται όταν δεν εμπλέκει σοβαρά θέματα γιατί οι συναναστροφές και τα χαριεντίσματα με νεοναζί δολοφόνους δεν είναι καθόλου αστεία υπόθεση…»
….
*Ποια είναι ωστόσο η αλήθεια. Μετά λοιπόν τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν στο όνομα της Βαρβάρας Κίρκη για φετινή βασίλισσα του Καρναβαλιού που διέρρευσε ο ίδιος ο Λύρατζης δια μέσω των «υπαλλήλων» του που έχει προσλάβει με 2μηνη σύμβαση για να κάνουν αναρτήσεις στο…face book σαν Ξανθιώτικο Καρναβάλι, βγήκε τελικά και…διέψευσε τον εαυτό του, ισχυριζόμενος ότι δήθεν ένα από τα ονόματα που του πρότεινε ο γνωστός «μάνατζερ» ήταν κι αυτό όχι όμως η τελική επιλογή του!
….
*Άρες όμως μάρες…κουκουνάρες! Απλά ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος πριν μας κράξει όλη η Ελλάδα από την απευθείας αναμετάδοση της ΕΡΤ3 με βασίλισσα της βραδιάς την Βαρβάρα Κίρκη, τον ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ σε άτακτη φυγή και να βρει ένα άλλο «πρόσωπο»…και μας βγάλουν και πάλι στα 7 παζάρια και πάλι!
-Όπερ και εγένετο!
-Και η φετινή παρωδία συνεχίζεται…αν και τα "καλύτερα" ...έπονται!

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video