ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ανακοίνωση της ΛΑΕ Ξάνθης για την αποχώρηση του Αλέξανδρου Κηπουρού

Με έκπληξη και λύπη ενημερωθήκαμε ότι ο σ. Αλέξανδρος Κηπουρός αποχωρεί από την ΛΑΕ «για λόγους θεολογικής προσέγγισης», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε και στη δημόσια δήλωσή του προς τα τοπικά ΜΜΕ. Διευκρινίζεται, πάντως, ότι με δική του θέληση και στη βάση συναινετικών διαδικασιών είχε τεθεί υποψήφιος για την Πολιτική Επιτροπή της ΛΑΕ Ξάνθης και είχε αποδεχτεί την υπευθυνότητα για την Δημόσια Διοίκηση.
Σαν έμπειρος συνδικαλιστής, γνωρίζει ότι οποιαδήποτε διαφωνία σε προτάσεις πολιτικού φορέα είναι θεμιτή, στο πλαίσιο, όμως, πρότερης συζήτησής της στα κομματικά όργανα, κάτι που δεν συνέβηκε.
Επί του προκειμένου, ο διαχωρισμός Εκκλησίας – Κράτους και ο σεβασμός των διακριτών ρόλων δεν αποτελούν εμμονή ή ιδεοληψία της ΛΑΕ. Τα ευαίσθητα αυτά ζητήματα βρίσκονται για πολλά χρόνια τώρα στην καρδιά του πολιτικού προβληματισμού όχι μόνο της ριζοσπαστικής Αριστεράς, αλλά εξίσου της φιλελεύθερης Δεξιάς και της λεγόμενης Κεντροαριστεράς και στη χώρα μας. Είναι βέβαιο, ότι το θέματα αυτά θα απασχολήσουν τα Όργανα της ΛΑΕ που θα προκύψουν από την προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα Συνδιάσκεψη του κόμματος.
Η πάγια θέση της δικής μας συνεπούς Αριστεράς αναφέρεται στον σεβασμό που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στις ανεξάρτητες λειτουργίες του κράτους και των θρησκευτικών κοινοτήτων. Συνεπώς, η σχετική αναφορά στην πρόσφατη Διακήρυξη της Λαϊκής Ενότητας δεν αποτελεί καινοφανή δήλωση, αλλά γενική αρχή.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Ρήγας Φεραίος διακήρυξε την Βαλκανική Ομοσπονδία με υπηκόους διαφόρων θρησκευμάτων (μουσουλμάνοι – χριστιανοί κτλ).
Πιστεύουμε πως η δημόσια και αιφνίδια αντιπαράθεση του σ. με τη ΛΑΕ δεν βοηθά στην επίλυση των ουσιωδέστερων ζητημάτων απαλλαγής της ελληνικής κοινωνίας από την μνημονιακή εξάρτηση. Αντίθετα, αποπροσανατολίζει από την ανάγκη θεμελίωσης μιας σταθερής πολιτικής τοποθέτησης απέναντι στις δυνάμεις του μνημονιακού μπλοκ.
Σε κάθε περίπτωση, η ΛΑΕ καλεί σε συστράτευση όλους όσους επιδιώκουν την απελευθέρωση της χώρας από την καταδυνάστευση των ξένων και εγχώριων συμφερόντων και εύχεται καλή συνέχεια στην αγωνιστική παρουσία του σ. Α. Κηπουρού
ΛΑΕ ΞΑΝΘΗΣ

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video