ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νέες παλινωδίες Λύρατζη με τη Βασίλισσα του Καρναβαλιού! Πρώτα διαρρέει τα «ονόματα» και μετά…αυτοδιαψεύδεται!




*Συνεχίζονται οι τραγελαφικές καταστάσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης με πρωταγωνιστή και πάλι τον Πασχάλη Λύρατζη και τον εκ Λαγκαδά "μάνατζέρ-μεσολαβητή" του Νικόλαο Τσαρουχίδη.
Έτσι μετά τις αντιδράσεις με τις δύο πρώην του Κασιδιάρη Έλενα Κωνσταντινίδου και Βαρβάρα Κίρκη, τα ονόματα των «οποίων» διέρρευσε ως συνήθως στους κολλητούς του και το «κράξιμο» στο face book ο Πρόεδρος που λειτουργεί εντελώς μόνος του, αναζητεί πλέον νέα…Βασίλισσα του Καρναβαλιού σε άσημα μοντέλα τα οποία ωστόσο…ακριβοπληρώνονται με χρήματα των δημοτών!
…..
*Χαρακτηριστικό των αντιδράσεων για τις επιλογές Λύρατζη, ήταν το σχόλιο του πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ Ανέστη Αντωνιάδη στο face book που σχολίαζε τις επιλογές Λύρατζη στις πρώην του Κασιδιάρη, ως εξής:
«Η φημισμένη ελληνική μεσογειακή ομορφιά, μάλλον δεν είναι γνωστή στην οργανωτική του καρναβαλιού. Διάλεξε για Βασίλισσα του Καρναβαλιού, ένα κλασσικό δείγμα πλαστικής γυναίκας, που παραπέμπει σε Καλιφόρνια και Αμερικανίδα! Γνωστή λέει και ως "Pamela Anderson της Ελλάδος", λογικό αφού στην γνωστή παραλία με τα μπαράκια μπορεί να χρειαστεί και ναυαγοσώστρια, από το Baywatch, μην πνίγει κανένας. Το γεγονός ότι είναι πρώην σύντροφος του πανμέγιστου Ηλία Κασιδιάρη το προσπερνάω. Καλό Τριώδιο! EAT EYES FISHES!»
...
*Αλλά και ο όψιμος «υπερασπιστής» του Λύρατζη Γ. Σιδηρόπουλος που φέτος…»στηρίζει» το ...τεράστιο πολιτιστικό του έργο όχι «τυχαία», αναγκάστηκε αυτήν τη φορά να τον…»επιπλήξει» μη "παρεξηγηθεί" στους κύκλους του!
«Αν ισχύουν οι επαναλαμβανόμενες πληροφορίες ότι θα είναι η σύντροφος χρυσαυγίτη βουλευτή, δεν θα γελάσει κανείς αλλά θα εκτυλιχτούν σκηνές απείρου κάλλους στις ΘΛΕ. Η ελαφρότητα συγχωρείται όταν δεν εμπλέκει σοβαρά θέματα γιατί οι συναναστροφές και τα χαριεντίσματα με νεοναζί δολοφόνους δεν είναι καθόλου αστεία υπόθεση…»
….
*Μετά λοιπόν τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν στο όνομα της Βαρβάρας Κίρκη για φετινή βασίλισσα του Καρναβαλιού, με διαρροές ωστόσο από τον ίδιο τον Λύρατζηκαι δια μέσω των «υπαλλήλων» του που έχει προσλάβει με 2μηνη σύμβαση για να κάνουν αναρτήσεις των εκδηλώσεων στο…face book, βγήκε τελικά και πάλι και…διέψευσε τον εαυτό του!
σχυριζόμενος ότι δήθεν ένα από τα ονόματα που του πρότεινε ο γνωστός «μάνατζερ» ήταν κι αυτό της Βαρβάρας Κίρκη, αλλά ακόμη το Διοικητικό συμβούλιο (δηλαδή ο ίδιος) δεν έχει αποφασίσει!
-Και η παρωδία συνεχίζεται…
(σ.σ. Τα καλύτερα πάντως για τον Λύρατζη έπονται...Θυμηθείτε με)

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video