ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ


*Κυκλοφόρησε μόλις χθες στο διαδίκτυο (Facebook και YOUTUBE) το νέο τραγούδι του δημοφιλούς showmanΝίκου Στογιαννίδη με τίτλο «Βγές απ’ τη ζωή μου» στο οποίο στίχους και μουσική έγραψε, όπως πάντα, ο ίδιος!
-Μάλιστα τα σχόλια των θαυμαστών του ήταν πάρα πολλά και έγραφαν τα καλύτερα λόγια για το νέο τραγούδι του!
-Μπράβο Νικόλα!!!
……

*Συνεχίζω με ένα κουίζ…
-Ποιος δημοφιλής ποδοσφαιριστής και… γκολτζής ομάδας του τοπικού πρωταθλήματος, υιοθέτησε πρόσφατα ένα πανέμορφο αδέσποτο σκυλάκι και είναι μες την τρελή χαρά;;;
-Μάλιστα κάθε μέρα ζητάει και συμβουλές, για τη σωστή διατροφή του, από φίλους του που έχουν σκυλάκια!
-Η «αποκάλυψη;;; Στην ερχόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ…
……

*Μια πρωτότυπη ιδέα ενός φίλου του υιοθέτησε στο Facebook ο τρομερός Τάκης Αλεξούδας του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ, με την οποία καλεί τους φίλους του να γράψουν μονολεκτικά πως γνωρίστηκαν.
-Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε ο Τάκης στον… «τοίχο» του:
«Μου άρεσε η ιδέα και θα πάρω μέρος στο αστείο: η ιδέα ενός φίλου είναι να "ταρακουνήσουμε" το facebook. Μιλάμε για ένα μικρό τεστ για να δούμε ποιος διαβάζει τα μηνύματα, όταν αυτά δεν περιέχουν φωτογραφία. Για αυτό, εάν εσείς διαβάζετε αυτό το μνμ, αφήστε ένα μονολεκτικό σχόλιο, στο οποίο θα λέτε πώς γνωριστήκαμε. Μονάχα μία λέξη, παρακαλώ. Στη συνέχεια αντιγράψτε αυτό το μνμ στον τοίχο σας ώστε κ εγώ να μπορέσω να αφήσω μία μονάχα λέξη ως σχόλιο».
……

*Στο City liveβρέθηκε το περασμένο Σάββατο, με τον φωτογραφικό φακό του, ο Ξανθιώτης παπαράτσι Κυριάκος Κεσίσογλου για να απολαύσει και να αποθανατίσει όμορφες στιγμές με τον Τριαντάφυλλο και για άλλη μια φορά δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί και ο ίδιος με έναν ακόμη σταρ!
-Άντε Κυριάκο τώρα που θα είσαι και υποψήφιος στη ΝΟΔΕ, οι «σταρ» θα παρακαλάνε να φωτογραφηθούν μαζί σου!!!
……

*Στη Γερμανία επέστρεψε πάλι οικογενειακώς ο DJ Τόρης Παπαδήμας και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να αγκαλιάσει τον αγαπημένο του σκύλο που τόσο πολύ του έλειψε!
……

*Με θέμα «ΠΙΝΟΚΙΟ: Η μεγαλύτερη αλήθεια βρίσκεται στο... ψέμα!» συμμετέχει στη φετινή παρέλαση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2016 η ιστορική ΘΡΑΚΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ Ξάνθης με το Carnival Club της. Η στολή στοιχίζει για τα μέλη και τα υποψηφία μέλη 30 ευρώ, για τα μη μέλη 35 ευρώ ενώ οι παιδικές στολές κοστίζουν 28 ευρώ. Μια πανέμορφη και κεφάτη στολή που εκτός των άλλων, θα σας χρειαστεί και για τα αποκριάτικα πάρτι!
Πληροφορίες τηλέφωνα 2541026344, 2541020670 Μαρία Παπαδοπούλου, 6986 359849 Ρένα Τσώλου Καραγιάννη και 6970 239845 Τόλη Αλεξίου.
-Στη φωτογραφία ο Τόλης Αλεξίου με την τηλεπαρουσιάστρια του XanthiChannelΑλεξάνδρα Κουσίδου ντυμένοι ΠΙΝΟΚΙΟ!
……

*Και κλείνω σήμερα με το “Spaghetti Plus” που αλλάζει και πάλι τα δεδομένα  με το καταπληκτικό και «προχωρημένο» NEO του Menu, που ξεκίνησε να «τρέχει» από τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου!!
Κάθε εβδομάδα με νέες γευστικές επιλογές, σε μορφή «προσφοράς» με νέα πιο… “fit” ενότητα στο menu και με νέες γευστικές προτάσεις στις ενότητες από την Ελληνική, Ιταλική, Ασιατική & Αμερικάνικη Κουζίνα!
Service για φαγητό στο χώρο του καταστήματος ή στο χώρο σας καθημερινά:  12 το μεσημέρι με 12 τα μεσάνυχτα!
Στη Βενιζέλου 84 – στον πεζόδρομο απέναντι από τη Νομαρχία.

Τηλέφωνο για παραγγελίες 25410 65555.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video