ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

60.000 ευρώ το το χρόνο παίρνει ο Λεβέντ Σαδίκ απο τους καπνοπαραγωγούς της Ροδόπης και δεν πούλησε ούτε ένα κιλό στην Τουρκία!

Πολύ χουβαρντάς μας προέκυψε τελικά αυτός ο Λεβέντ Σαδίκ, ο οποίος ενώ εισπράττει 5.000 ευτώ το μήνα χωρίς να κάνει τίποτα απο τον Συνεταιρισμό Καπνοπαραγωγών Ροδόπης και δεν έχει πουλήσει ούτε ένα κιλό καπνό στην Τουρκία, ξαφνικά εμφανίστηκε με δηλώσειςε στον τουρκόφωνο τύπο της Κομοτηνής έτοιμος να αγοράσει το ....χρέος της καπνοβιομηχανίας Μιχαηλίδη προς τους καπνοπαραγωγούς της Ροδόπης, ενώ τα καπνά είναι...πουλημένα!!! Μόνο και μόνο για να διατηρήσει την αντιμισθία του που είναι 60.000 ευρώ το χρόνο, χωρίς να κάνει τίποτα!...
Σύμφωνα με πρόσφατες καταγγελίες του προέδρου της Κοινοπραξίας Καπνοπαραγωγών Ροδόπης-Έβρου, Εσάτ Χουσείν στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Xanthi channel, η καπνοβιομηχανία Μιχαηλίδη οφείλει 1.900.000 ευρώ σε 780 καπνοπαραγωγούς της Ροδόπης, ενώ στα 12.5 εκατομμύρια ευρώ υπολογίζονται τα χρέη της συγκεκριμένης εταιρίας σε καπνοπαραγωγούς άλλων περιοχών της Ελλάδας, όπως Ξάνθης, Σερρών, Κατερίνας, Λάρισας κλπ
Σημειώνεται οτι στη νέα συνάντηση που είχε σήμερα στη Θεσσαλονίκη με τους εκπροσώπους περίπου 6-7 συνεταιρισμών καπνού ο Α. Μιχαηλίδης, ενώ υποτίθεται θα τους πλήρωνε μέχρι 15 Μαρτίου, τους παρέπεμψε για τον...Μάϊο και ο εμπαιγμός καλά κρατεί!!!

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video