ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ! ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Η ΝΕΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΓΡΟBUSINESS

 


Η νέα εφημερίδα ΑΓΡΟBUSINESS   περιλαμβάνει πλούσια θεματολογία για ό τι συμβαίνει στον   αγροτικό   κόσμο   σήμερα   και   αφορά   όλους   όσοι   ασχολούνται   επαγγελματικά   ή ερασιτεχνικά με τις αγροτικές εργασίες στην Ελλάδα και στον κόσμο. Κυκλοφορεί κάθε 15 μέρες στα περίπτερα όλης της χώρας, με ρεπορτάζ, άρθρα, αφιερώματα για τη γεωργία, την κτηνοτροφία, την  αλιεία, τη μελισσοκομία, το κυνήγι,  τους συνεταιρισμούς και  τους νέους αγρότες, αλλά και πλήρη ενημέρωση για όλα τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ.
Το πρώτο φύλλο της εφημερίδας ΑΓΡΟBUSINESS θα κυκλοφορήσει αυτή την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου    με    3 μεγάλες προσφορές!  
Περιλαμβάνει τα μικρά και τα μεγάλα μυστικά του καλού αμπελουργού, από την
εγκατάσταση του αμπελώνα και τις χειμερινές φροντίδες ως σωστή λίπανση του
εδάφους για μεγάλες αποδόσεις και την οινοποίηση και παλαίωση του κρασιού
2. Το βιβλίο - οδηγό  «Εμβολιασμοί Καρποφόρων & Καλλωπιστικών», Τόμος Α’ που
περιλαμβάνει   αναλυτικές   οδηγίες   βήμα-βήμα   με   τις   μεθόδους,   τα   είδη   και   τις εποχές   των   εμβολιασμών,   αλλά   και   τις   τεχνικές   για   τους   πιο   κατάλληλους εμβολιασμούς όλων των φυτών
3. Ανθεκτικοί   σπόροι   με   αρωματικά  φυτά   (σε   σακουλάκι). 
Οι   πιο   ανθεκτικοί   και γόνιμοι σπόροι για να καλλιεργήσετε μόνοι σας ένα από τα πιο νόστιμα αρωματικά
φυτά:   Βασιλικό,   Δυόσμο,   Μαϊντανό,   Δεντρολίβανο,   Κάπαρη,   Ανηθος,   Σέλινο   ή Μάραθο
Τιμή έκδοσης: 3 ευρώ
Κυκλοφορεί και η απλή έκδοση με 1.30€

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video