ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ: Ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι αδερφό κόμμα με το HDP που αποτελεί την πολιτική προέκταση της τρομοκρατικής οργάνωσης του ΠΚΚ

Εφημερίδα ΜΙΛΙΕΤ: Ταυτίζει τον ΣΥΡΙΖΑ με την...τρομοκρατία! Ο ΣΥΡΙΖΑ μπέρδεψε την πυξίδα !
syriza
 ΤΟ γνωστό φερέφωνο του δικτάτορα ΕΡΝΤΟΓΑΝ η εφημερίδα ΜΙΛΙΕΤ που ουκ ολίγες φορές οι μειονοτικοί οδήγησαν στα δικαστήρια για αθλιότητες σε βάρος παραγόντων της μειονότητας επειδή δεν "υπάκουαν" στην ακροδεξιά αντίληψη της εφημερίδας, επιτίθεται με απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας τα παρακάτω (σ.σ. Η μετάφραση απο τα Τουρκικά Νέα):
Ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς επειδή δεν έπιασαν οι υπολογισμοί του καταδικάσθηκε σε μνημόνιο, ασχολείται τώρα με το να ζητά  να λογοδοτήσει η τουρκική κυβέρνηση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι αδερφό κόμμα με το HDP που αποτελεί την πολιτική προέκταση της τρομοκρατικής οργάνωσης του ΠΚΚ, σε ανακοίνωση του σχετικά με την επίθεση στην Άγκυρα, είπε πως ¨Η κυβέρνηση Ερντογάν είναι υπόλογη¨.
Πριν από την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για αυτούς που έχασαν την ζωή τους κατά την βομβιστική επίθεση που έγινε πριν από την πορεία ειρήνης στην Άγκυρα.
Η Κεντρική Επιτροπή μετά από την τήρηση σιγής, έκανε αυτή την ανακοίνωση
¨Η κυβέρνηση Ερντογάν είναι υπόλογη¨
Το καθεστώς Ερντογάν είναι υπόλογο για την κλιμάκωση της επίθεσης εναντίον της ειρήνης και της δημοκρατίας στην Τουρκία και την ευρύτερη περιοχή. Μοναδική απάντηση στο καθεστώς του τρόμου είναι η ενίσχυση του αγώνα για τη νίκη της δημοκρατίας και της ειρήνης στην πολύπαθη γειτονιά μας. Καλούμε σε συμμετοχή στη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 6 μ.μ. στην πλ. Συντάγματος»
Δεν είχε επιδειχθεί η ίδια ευαισθησία για τους στρατιώτες και αστυνομικούς που είχαν γίνει μάρτυρες
Εντύπωση προκαλεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ που τήρησε ενός λεπτού σιγή για τους θανόντες στην επίθεση στην Άγκυρα, δεν έχει επιδείξει την ίδια ευαισθησία για τους δεκάδες αστυνομικούς, στρατιωτικούς και δημοσίους υπαλλήλους που έχουν πέσει μάρτυρες.
Αποτελεί θέμα συζήτησης το πώς ένα κόμμα της άκρας αριστεράς όπως ο ΣΥΡΙΖΑ που κάνει κυβέρνηση στην Ελλάδα με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ, βγαίνει και κάνει δηλώσεις σαν αντιπολιτευόμενο κόμμα της Τουρκίας.
……………..
……………..
Ένα άλλο στοιχείο που προκαλεί εντύπωση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι πως αντί να γράφει για ¨κυβέρνηση Νταβούτογλου¨, χρησιμοποιεί την φράση ¨κυβέρνηση Ερντογάν¨.
Γίνονται σχόλια πως η εν λόγω  ανακοίνωση έγινε μετά από αίτημα από το HDP και ότι έγινε όχι για να στηρίξει την Τουρκία αλλά για να στηρίξει  το HDP και την κατά του Ερντογάν αντιπολίτευση.
Εφ. Μιλλέτ 12/10/2015

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video