ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ζητούν παρέμβαση Κοτζιά για την επιτάχυνση της χορήγησης βίζας στην Τουρκία

Την άμεση παρέμβαση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, για να λυθεί το πρόβλημα που έχει ανακύψει με τη χορήγηση τουριστικής βίζας από τις ελληνικές προξενικές αρχές στην Τουρκία, ζητά με επιστολή της η διοίκηση της Ομοσπονδίας Εμπορίου Παραγωγικότητας και Επιχειρηματικότητας Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μετά από έντονες, όπως υποστηρίζει, διαμαρτυρίες των εμπορικών συλλόγων-μελών της.

Στην επιστολή προς τον κ. Κοτζιά, η οποία κοινοποιείται στην υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, επισημαίνεται ότι η χρονική καθυστέρηση στην έκδοση τουριστικής βίζας είναι ιδιαίτερα ζημιογόνα για την εθνική και τις τοπικές οικονομίες.

«Ως αποτέλεσμα τής χρονοκαθυστέρησης στη χορήγηση της τουριστικής βίζας [...] λόγω 'τεχνικών δυσκολιών' και αδυναμίας του υπάρχοντος προσωπικού να ανταποκριθεί στη ζήτηση, συσσωρεύονται κατά χιλιάδες οι άνευ λόγου παρεμποδιζόμενοι τουρίστες, τόσο για τις θερινές διακοπές, όσο και για τις διακοπές ενόψει της επικείμενης θρησκευτικής τους γιορτής. [...] Όλα αυτά σε μια Ελλάδα, που στενάζει για ρευστό, ενώ ταυτόχρονα ακυρώνει την εισροή πολλών εκατομμυρίων ευρώ», υπογραμμίζεται στην επιστολή.

Υπενθυμίζεται ότι στο διάστημα μέχρι τις 15 Ιουλίου αναμένεται να έρθουν στην Ελλάδα περίπου 15.000 Τούρκοι, εκμεταλλευόμενοι τόσο τις άδειες θερινών διακοπών τους, όσο και τις αργίες λόγω της θρησκευτικής τους εορτής.
newsbeast.gr

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video