ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΛΕΛΙΑΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ

Με έκπληξη ακούσαμε προ διημέρου τον Δήμαρχο Αλεξανδρουπόλεως κύριο Λαμπάκη σε ραδιοφωνική συνέντευξη στον maximum fm και στην εκπομπή του Δημήτρη κολιού να λοιδορεί το γεγονός πως ο νέος υπουργός Αμύνης Πάνος Καμμένος μετά από 20 χρόνια στην επέτειο των αδικοχαμένων ηρώων των Ιμίων κατέθεσε στεφάνι στον τόπο της θυσίας τους. Ο κύριος Δήμαρχος θεώρησε σκόπιμο να πει πως την ώρα που η χώρα διαπραγματεύεται με τους πιστωτές της δεν έπρεπε ένας υπουργός να προβεί σε αυτή την πράξη. Δεν ξέραμε κύριε Δήμαρχε πως την μέρα που η χώρα διαπραγματεύεται το μέλλον της και το μέλλον των παιδιών της θα πρέπει να ξεχνάμε τους ανθρώπους που χαθήκανε στον βωμό της προάσπισης των εθνικών συμφερόντων. Η ιστορική λήθη είναι σύμπτωμα μιας κοινωνίας που δεν έχει μέλλον και δυστυχώς εσείς την εκπροσωπείται με τέτοιου είδους αντιλήψεις και είστε του δόγματος ας πάρει την σημαία ο άνεμος. Δεν ξέραμε εάν θα λέγατε τα ίδια εάν είχατε μπρος σας τους γονείς αυτών των παιδιών. Θα επιθυμούσαμε πάντως εκ μέρους της ηγεσίας του Δήμου σας να στήσετε ανδριάντα στο όνομα αυτών των παιδιών και να αφήσετε την μικροπολιτική σας αντίληψη περί τιμής ιστορίας και διαπραγμάτευσης ως απόδειξη του πατριωτισμού σας όπως ευαγγελίζεστε και ως παράδειγμα μνήμης στα νέα παιδιά του τόπου μας και στα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα αυτών να καλέσετε την πρώην ιδιαιτέρα του κυρίου Ακερμαν αλλά και τον ίδιο μια και έχετε ιδιαίτερες σχέσεις για να του πούμε πως σε αυτό τον τόπο αυτός ο λαός ζει με αξιοπρέπεια τιμά τους ήρωες του και διαπραγματεύεται ένα καλύτερο μέλλον.

ΛΕΛΙΑΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΕΒΡΟΥ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video