ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Α' ΕΛΜΕ Έβρου συμπαραστέκεται στους στρατευμένους που εκφράζουν την εναντίωσή τους στους πολέμους

Η Α' ΕΛΜΕ Έβρου συμπαραστέκεται στους στρατευμένους που εκφράζουν την εναντίωσή τους στους πολέμους
Η Α' Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Έβρου (Α' ΕΛΜΕ Έβρου) συμπαραστέκεται στους νέους στρατευμένους που εκφράζουν με κάθε τρόπο την εναντίωσή τους στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και απαιτεί να ανακληθούν οι τιμωρίες που επιβλήθηκαν στους στρατεύσιμους που συμμετείχαν σε κινητοποιήσεις ενάντια στον πόλεμο.

Η Α' ΕΛΜΕ Έβρου εξέδωσε ψήφισμα στο οποίο αναφέρει:

Συμπαραστεκόμαστε και είμαστε αλληλέγγυοι/ες με τους νέους στρατευμένους που εκφράζουν με κάθε τρόπο την εναντίωσή τους στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, στη γενοκτονία που διεξάγει το Ισραήλ στην Παλαιστίνη, την αιματοχυσία στο Λίβανο και τη γενικότερη ανάφλεξη στην περιοχή μας, που προετοιμάζουν οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ μαζί με το κράτος τρομοκράτη του Ισραήλ.

Οι τελευταίες εξελίξεις επιβεβαιώνουν για πολλοστή φορά το πόσο επικίνδυνη είναι η απόφαση της κυβέρνησης να στείλει άλλη μια φρεγάτα στην Ερυθρά Θάλασσα, να διαθέσει το στρατηγείο της Λάρισας για να προσφέρει κάλυψη στους μακελάρηδες.

Τα νέα παιδιά που υπηρετούν τη θητεία τους, που τα είχαμε μαθητές και τα είδαμε να αφήνουν τα θρανία και να προχωρούν στη ζωή τους αλλά και οι στρατιωτικοί, που είναι σύζυγοι, αδερφοί/ές μας, γονείς μας ορκίστηκαν να υπερασπιστούν την πατρίδα μας και όχι το ΝΑΤΟ και τα συμφέροντα των εφοπλιστών. Δίνουν καθημερινά τον παρών στην αδιαπραγμάτευτη υπεράσπιση της εδαφικής μας ακεραιότητας, αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα τα ίδια προβλήματα επιβίωσης με όλο το λαό, με την ακρίβεια και τις αντιλαϊκές πολιτικές. Έχουν κάθε δικαίωμα να διεκδικούν ό,τι αφορά τη ζωή τους.

Αυτοί που εμπλέκουν τη χώρα μας και εμάς τους ίδιους σε κινδύνους είναι οι ίδιοι που δεν ικανοποιούν βασικά αιτήματα των στρατιωτικών, όπως η αποστράτευση να είναι συντάξιμη, να πληρώνονται τα νυχτερινά, να αυξηθούν οι μισθοί και πολλά άλλα. Είναι οι ίδιοι που δεν βελτιώνουν τις συνθήκες για τους φαντάρους. Είναι οι ίδιοι που διαλύουν τη δημόσια υγεία και παιδεία. Στρέφονται συνολικά ενάντια στις ζωές όλων μας με το «πάμε και όπου βγει» για το λαό και προσπαθούν να επιβάλλουν σιγή ασυρμάτου, κανείς να μην διεκδικεί.

Αποτελεί δικαίωμα των νέων στρατευμένων να λένε ελεύθερα τη γνώμη τους και να συμμετέχουν σε διαδηλώσεις, πορείες, σε εκδηλώσεις ενάντια στην αποστολή οπλισμού στην Ουκρανία, που αποδυναμώνει την άμυνα της χώρας, στην αποστολή φρεγατών στην Ερυθρά Θάλασσα, που στοιχίζει στον ελληνικό λαό 500.000 ευρώ την ημέρα και δεν έχει σχέση με την άμυνα της χώρας, ενάντια στη γενοκτονία στη ΓΑΖΑ και στο ΛΙΒΑΝΟ.

Οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά, και ως τέτοια μοιράζονται και εκφράζουν τις ίδιες αγωνίες και διεκδικήσεις.

Απαιτούμε:
  • Να ανακληθούν οι τιμωρίες που επιβλήθηκαν στους στρατεύσιμους που συμμετείχαν σε κινητοποιήσεις ενάντια στον πόλεμο.
  • Να γυρίσουν όλοι οι στρατιωτικοί και οι φαντάροι από τις αποστολές στο εξωτερικό, να γυρίσουν όλες οι φρεγάτες από τις αποστολές εκτός συνόρων.
  • Καμία συμμετοχή της χώρας μας στους πολέμους. Να σταματήσει κάθε εμπλοκή.

Το Δ.Σ. της Α' Ε.Λ.Μ.Ε. Ν. ΕΒΡΟΥ

Φωτογραφία αρχείου
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video