ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Μάγκας της Πηνελόπης Δέλτα στην Αλεξανδρούπολη

Ο Μάγκας της Πηνελόπης Δέλτα στην Αλεξανδρούπολη
Ο πιο αγαπημένος σκύλος της ελληνικής λογοτεχνίας παίρνει σάρκα και οστά από το Kids Theater και ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους. Ο Μάγκας της Πηνελόπης Δέλτα, μετά από μία θριαμβευτική σεζόν στο θέατρο Νέος Ακάδημος με αλλεπάλληλα sold out, βρίσκεται τώρα σε θερινή περιοδεία για να μοιράσει κέφι και χαρά σε όλα τα παιδιά. Μία παράσταση γεμάτη περιπέτεια, γέλιο και γλυκά συναισθήματα.

Αλεξανδρούπολη: Κυριακή 11 Αυγούστου στο ανοιχτό θέατρο Αλτιναλμάζη.
Ώρα έναρξης 21:00.


Η υπόθεση του Μάγκα

Η οικογένεια Βασιωτάκη μετακομίζει από την Αθήνα στην Αλεξάνδρεια μαζί με τον μικρό σκύλο της, τον γλυκύτατο Μάγκα. Ο Μάγκας απολαμβάνει την αγάπη των παιδιών, αλλά θέλει να κερδίσει και τον σεβασμό των μεγάλων, κάνοντας κάτι «ηρωικό». Πέφτει, όμως, στη μία γκάφα μετά την άλλη και για να αποφύγει την τιμωρία αποφασίζει να το σκάσει από το σπίτι. Τότε ανακαλύπτει ότι ο κόσμος είναι γεμάτος κινδύνους και παγίδες. Μόνο ένας αδέσποτος σκύλος, ο Αφράτος, θα τον βοηθήσει να τα βγάλει πέρα μέχρι να επιστρέψει στο σπίτι του, πιο ώριμος αλλά το ίδιο αποφασισμένος να χαρεί τη ζωή.  


10 χρόνια Kids Theater

Η Θεατρική εταιρεία Kids Theater και η Αθανασία Καλογιάννη παρουσιάζουν τα τελευταία δέκα χρόνια ποιοτικές παραστάσεις για παιδιά και εφήβους από αριστουργηματικά έργα της Ελληνικής και παγκόσμιας λογοτεχνίας. Σε συνεργασία με έμπειρους παιδαγωγούς και θεατρολόγους ανεβάζουμε παραστάσεις που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των παιδιών και παράλληλα προβάλλουν τις αξίες της δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης και της φιλίας.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Αθανασία Καλογιάννη
Θεατρική Διασκευή: Μαρία Σούμπερτ
Μουσική: Νίκος Πιτλόγλου
Χορογραφίες - Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Πιτσιλός
Σκηνικά-Κοστούμια: Αλέξανδρος Κομπόγιωργας
Σχεδιασμός Φώτων και Ηχοληψίας: Ιωσήφ Τοπαλιάν
Video Art: Γιάννης Ντουσιόπουλος
Μάσκες: Μάρθα Φωκά
Επικοινωνία: Άντζυ Νομικού
Σχεδιασμός περιοδείας: Νίκος Χρηστίδης
Παραγωγή: Kids Theater

Ηθοποιοί: Αθανασία Καλογιάννη, Πέτρος Λιόντας, Γιώργος Μπανταδάκης, Παύλος Πιέρρος, Φιλίππα Σαματά, Χρήστος Τζιώτας.

Διάρκεια παράστασης: 70 λεπτά χωρίς διάλειμμα.

Τιμή εισιτηρίου: 11 ευρώ
Προπώληση: www.more.com/theater/o-magkas-periodeia
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video