ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η παράταξη ΑΡΧΗ καταγγέλλει τη δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης για απραξία, ανευθυνότητα και αδιαφορία

Η παράταξη ΑΡΧΗ καταγγέλλει τη δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης για απραξία, ανευθυνότητα και αδιαφορία
Ανεπάρκεια, αδιαφορία και ανικανότητα!

Δυστυχώς, παρά τις περσινές καταστροφικές πυρκαγιές με την απώλεια 1 εκατομμυρίου στρεμμάτων γης, ο κ. Ζαμπούκης και η Δημοτική Αρχή του δεν πήραν τα αναγκαία μαθήματα, ενώ φαίνεται περισσότερο από ποτέ η έλλειψη κάποιου επιχειρησιακού σχεδίου.

Η λογική ότι για όλα φταίει κάποιος άλλος και η πρόσφατη επίκληση της ανεπάρκειας της πολιτείας, δεν δικαιολογούν την έλλειψη κατάλληλης προετοιμασίας και την ανεπάρκεια απόκρισης του μηχανισμού του Δήμου.

Καταγγέλλουμε σήμερα σε όλους τους τόνους την δημοτική αρχή για απραξία, ανευθυνότητα και αδιαφορία.

Κύριοι σταματήστε επιτέλους τους πειραματισμούς! Η συμπεριφορά σας έχει ως αποτέλεσμα να ζούμε επικίνδυνα σε έναν «Πύργο της Βαβέλ».

Η ανεπάρκεια, η αδιαφορία και η ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής έχει οδηγήσει την πόλη μας σε μια θλιβερή κατάσταση:

Η καθαριότητα είναι ανύπαρκτη, με σκουπίδια να συσσωρεύονται σε κάθε γωνιά. Οι κάδοι απορριμμάτων ξεχειλίζουν και η δυσωδία είναι ανυπόφορη. Οι προσπάθειες για διατήρηση ενός καθαρού περιβάλλοντος είναι ανύπαρκτες, γεγονός που αποδεικνύει την πλήρη αδιαφορία για τη δημόσια υγεία και την ποιότητα ζωής των δημοτών.

Το κυκλοφοριακό χάος και η πλήρης αποτυχία στη διαχείριση της κυκλοφορίας δείχνει την έλλειψη οργάνωσης και σχεδιασμού από τη μεριά της δημοτικής διοίκησης. Οι δρόμοι είναι συνεχώς μπλοκαρισμένοι και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανεπαρκείς.

• Η κατάσταση των δρόμων σε όλο το οδικό δίκτυο και ιδιαίτερα στους οικισμούς, είναι τραγική. Οι δρόμοι είναι κατεστραμμένοι, γεμάτοι λακκούβες που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια οδηγών, ποδηλατών και πεζών. Η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής για την κατάσταση του οδικού δικτύου είναι πασιφανής, με την απουσία οποιασδήποτε ουσιαστικής παρέμβασης για την επισκευή και τη συντήρηση των δρόμων.

Η πολιτική του «Άρτος και Θεάματα» που ακολουθεί η Δημοτική Αρχή έχει οδηγήσει σε μια αλόγιστη σπατάλη του δημοτικού χρήματος. Αντί να επενδύσουν σε ουσιαστικά έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών, διοργανώνουν φαντασμαγορικές πανάκριβες εκδηλώσεις και θεάματα. Η επίμονη διάθεση πόρων σε τέτοιες δραστηριότητες δείχνει την πλήρη έλλειψη ευθύνης και σοβαρότητας στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος, αγνοώντας την δεινή οικονομική θέση που έχει περιέλθει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης.

Αν νομίζετε ότι είμαστε υπερβολικοί κάντε μια βόλτα σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας. Η κατάσταση που θα συναντήσετε δεν έχει προηγούμενο.

Οι πολίτες του Δήμου Αλεξανδρούπολης αξίζουν καλύτερη μεταχείριση και πραγματική δράση, όχι λόγια και δικαιολογίες.

ΦΤΑΝΕΙ!

ΑΡΧΗ για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης
Σταύρος Σταυράκογλου

[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video