ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΡΧΗ: Η ανάπτυξη του τουρισμού δεν πρέπει να μετατρέπεται σε πεδίο άσκησης μικροπολιτικής από τη δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης

ΑΡΧΗ: Η ανάπτυξη του τουρισμού δεν πρέπει να μετατρέπεται σε πεδίο άσκησης μικροπολιτικής από τη δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης
Η στήριξη του τουριστικού κλάδου και οι δράσεις προώθησης του Δήμου Αλεξανδρούπολης ως τουριστικού προορισμού, αποτελούν βασική προϋπόθεση για τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη. Στο πλαίσιο αυτό ήταν εξαιρετικά θετική η δημιουργία Αντιδημαρχίας Τουρισμού, που ένα από τα βασικά της καθήκοντα είναι η διαμόρφωση ενός στοχευμένου και σύγχρονου Σχεδίου Τουριστικής Προβολής.

Με έκπληξη διαπιστώσαμε στη πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ότι το Σχέδιο αυτό, προϋπολογισμού περίπου 400.000 ευρώ αποτελείται από αποσπασματικές και μη συνεκτικές δράσεις, που το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι η κάθε μία αποτιμάται στα όρια των 30.000 ευρώ, δηλαδή στο όριο των απευθείας αναθέσεων.

Εντύπωση μάλιστα προκαλεί ότι προτείνονται και προϋπολογίζονται δράσεις που έχουν ήδη υλοποιηθεί, με χρηματοδότηση της ΕΕ, και ήδη διαθέτει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης!

Είναι ξεκάθαρο ότι ο τόπος μας έχει τεράστιες δυνατότητες και προσφέρει μοναδικές εμπειρίες και εναλλακτικές επιλογές στους επισκέπτες, κάτι που όλοι οφείλουμε να προβάλλουμε, αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα επικοινωνιακά εργαλεία και βεβαίως την εμπειρία και τη γνώση των αρμόδιων υπηρεσιών, αλλά και των φορέων του τουριστικού κλάδου.

Σε κάθε περίπτωση αποσπασματικές και πρόχειρες δράσεις, ατάκτως ερριμμένες και στοχευμένα κοστολογημένες, ώστε να μπορούν να εξυπηρετήσουν μικροπολιτικές σκοπιμότητες δεν αποτελούν σοβαρή τουριστική πολιτική.

Ελπίζουμε έστω και την τελευταία στιγμή η δημοτική αρχή να αναλογιστεί τις ευθύνες της, να κατανοήσει το σημαντικό ρόλο του Δήμου στην προβολή του τόπου και να διαμορφώσει μία σύγχρονη τουριστική στρατηγική, με πολλαπλά οικονομικά και κοινωνικά οφέλη για όλους.

ΑΡΧΗ για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης | Σταύρος Σταυράκογλου
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video