ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Περιοδείες του ΚΚΕ σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης

Περιοδείες του ΚΚΕ σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας - Θράκης
Την Τετάρτη 27 Μαρτίου και την Τρίτη 2 Απρίλη 2024 κλιμάκια της Οργάνωσης Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΚΚΕ, περιόδευσαν σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας και συγκεκριμένα στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Κομοτηνής, Αλεξανδρούπολης, Καβάλας και Λιμένα Καβάλας και στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Φερών.

Τα κλιμάκια ενημέρωσαν τους πυροσβέστες για τις πρόσφατες ερωτήσεις που κατέθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή για τα προβλήματα των πυροσβεστών, όπως για τη στελέχωση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φερών, μέτρα μέριμνας βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης και σίτισης των πυροσβεστών εκτός έδρας με ταυτόχρονη αύξηση της εκτός έδρας αποζημίωσης, τα σοβαρά προβλήματα από τις μεταθέσεις πυροσβεστών, τη διαχρονική έλλειψη προσωπικού, τη μη αναγνώριση του επαγγέλματος ως βαρύ, επικίνδυνο και ανθυγιεινό και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Σε μια περιοχή με ιδιαίτερες ανάγκες πυρόσβεσης που πέρα από τις τεράστιες δασικές εκτάσεις, υπάρχουν λιμάνια, πετρέλαια, αγωγοί φυσικού αερίου, μεγάλοι οδικοί άξονες όπως η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ, κ.λπ., το ζήτημα της υποστελέχωσης συνιστά το μεγαλύτερο πρόβλημα σε όλες τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες από Καβάλα μέχρι την Ορεστιάδα.


Οι αντιπροσωπείες του ΚΚΕ άκουσαν με προσοχή τα προβλήματα και τις προτάσεις των πυροσβεστών για την επίλυσή τους και δεσμεύτηκαν για άμεση ανάδειξή τους στη βουλή αλλά και στο Περιφερειακό και τα Δημοτικά Συμβούλια.

Ανέδειξαν ότι όλη αυτή η επίθεση που δέχονται τόσο οι πυροσβέστες ως εργαζόμενοι όσο και οι ανάγκες του λαού για πυροπροστασία, είναι αποτέλεσμα της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζουν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις μέχρι τώρα, υλοποιώντας τις κατευθύνσεις και αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επισημαίνοντας ότι στις ευρωεκλογές είναι μονόδρομος η ενίσχυση του ΚΚΕ από τους πυροσβέστες!

Γιατί, είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας που βρίσκεται στην πράξη δίπλα στους αγώνες των πυροσβεστών και του λαού και γιατί η στήριξη του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές είναι το πρώτο βήμα για την αμφισβήτηση όλου αυτού του σάπιου συστήματος που νιώθει τόσο ανίκητο ώστε να κουνά το δάχτυλο στους πυροσβέστες και στα θύματα των τραγωδιών κάθε φορά που αυτοί ζητάνε το δίκιο τους ή εκφράζουν τον ειλικρινή προβληματισμό τους.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video