ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλεξανδρούπολη: 8ο Συνέδριο Εκπαίδευσης και Έρευνας της Ιατρικής του ΔΠΘ

Αλεξανδρούπολη: 8ο Συνέδριο Εκπαίδευσης και Έρευνας της Ιατρικής του ΔΠΘ
Από τις 5 έως τις 7 Απριλίου 2024, στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Astir Egnatia, στην Αλεξανδρούπολη θα πραγματοποιηθεί το 8ο Συνέδριο Εκπαίδευσης και Έρευνας της Ιατρικής του ΔΠΘ.

Στο Συνέδριο αυτό, αναδεικνύεται η οδηγός θέση των Κλινικών και Εργαστηρίων της Ιατρικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στην εκπαίδευση και την έρευνα και η ευθύνη που απορρέει από τη θέση αυτή και παρουσιάζονται ενδιαφέροντα θέματα μέσα από τις εργασίες προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών και ερευνητών.

Στο φετινό συνέδριο περιλαμβάνονται κλινικές τράπεζες με εισηγήσεις διακεκριμένων ομιλητών με επίκεντρο τα τελευταία θέματα της ιατρικής επικαιρότητας με έμφαση στις νέες έξυπνες τεχνολογίες και εφαρμογές σε διάφορες ειδικότητες, παρουσιάσεις ερευνητικών αποτελεσμάτων, συζήτηση για την εκπαίδευση στην ιατρική αλλά και θέματα οικονομίας και υγείας. Παράλληλα αναδεικνύονται δράσεις που αφορούν τη διασύνδεση της ιατρικής με την κοινότητα.

Το συνέδριο απευθύνεται σε ιατρούς και επαγγελματίες υγείας και χορηγούνται 21 Μόρια Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης.

Επίσημη τελετή συνεδρίου το Σάββατο 6 Απριλίου και ώρα 20:00.

Δείτε εδώ το αναλυτικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video