ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επανακατάθεση επερώτησης από τη Λαϊκή Συσπείρωση ΑΜ-Θ για την επικίνδυνη κατάσταση του φράγματος Θεραπειού

Επανακατάθεση επερώτησης από τη Λαϊκή Συσπείρωση ΑΜ-Θ για την επικίνδυνη κατάσταση του φράγματος Θεραπειού
Για ακόμη μια φορά η Λαϊκή Συσπείρωση Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης φέρνει στην επικαιρότητα την κακή κατάσταση, την εικόνα εγκατάλειψης και τα προβλήματα λειτουργίας του Φράγματος Θεραπειού στο βόρειο Έβρο.

Η Λαϊκή Συσπείρωση κατέθεσε επερώτηση προς τον νέο Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, με αφορμή τις καταγγελίες του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου.

Το κείμενο της Επερώτησης:

ΘΕΜΑ: Για την επικίνδυνη κατάσταση του φράγματος στο Θεραπειό του βόρειου Έβρου

Όπως καταγγέλλει ο Αγροτικός Σύλλογος Τριγώνου σε σχετική του ανακοίνωση «το φράγμα Θεραπειού, που εδώ και 50 χρόνια αρδεύει 200.000 στρέμματα στο βόρειο Έβρο, βρίσκεται σε κακή κατάσταση, παρουσιάζοντας εικόνα εγκατάλειψης» με ορατό τον κίνδυνο «να πάθει «έμφραγμα» η κυριότερη δομή άρδευσης του Έβρου και να μείνει απότιστος ο κάμπος».

Παράλληλα επισημαίνει ότι «από την 1η του νέου έτους το φράγμα θα είναι χωρίς προσωπικό φύλαξης, μιας και ο τελευταίος φύλακας συνταξιοδοτείται.

Οι εγκαταστάσεις σκουριάζουν ασυντήρητες για πολλά χρόνια. Και το κυριότερο «οι πόρτες» που ρυθμίζουν τη ροή του νερού είναι σε οριακό σημείο, έτοιμες να «μπλοκάρουν» με ολέθριες συνέπειες για τους αγρότες και την περιοχή μας.

Το «βοηθητικό» φράγμα που έγινε στα Κόμαρα και δαπανήθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ παραμένει «ανενεργό» χωρίς κανένας να απολογηθεί γι’ αυτό.

Για την κατάσταση αυτή την κύρια ευθύνη φέρνουν οι κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών αλλά και των Περιφερειακών και Δημοτικών αρχών, που αν και γνωρίζουν το πρόβλημα αδιαφορούν.

Με βάση τα παραπάνω Επερωτάται ο κ. Περιφερειάρχης σε ποιες ενέργειες θα προχωρήσει η Περιφέρεια:
  1. Για τις απαραίτητες παρεμβάσεις ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του φράγματος του Θεραπειού;
  2. Για την πρόσληψη φύλακα για το φράγμα με μόνιμη και σταθερή σχέση εργασίας;
  3. Για τη λειτουργία του βοηθητικού φράγματος στα Κόμαρα;

Για τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος
Κλάδης Διονύσης
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video