ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλεξανδρούπολη: Κοπή βασιλόπιτας στο νέο Ιωακείμειο Γηροκομείο

Αλεξανδρούπολη: Κοπή βασιλόπιτας στο νέο Ιωακείμειο Γηροκομείο
Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο νέο Ιωακείμειο Γηροκομείο της Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας προς τιμήν των ηλικιωμένων τροφίμων και των εργαζομένων.


Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος παρουσία του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης κ. Τοψίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Πουλιλιού, του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Ζαμπούκη, του Σοφολογιοτάτου Μουφτή Διδυμοτείχου Χαμζά Οσμάν, του πρώην Πρύτανη του ΔΠΘ κ. Πολυχρονίδη, καθώς και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδίοικησης, του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας.


Ο Μητροπολίτης κ. Άνθιμος ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και κάθε ευλογία του Χριστού στη ζωή του καθενός. Ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Διευθυντή, τα Μέλη του Δ.Σ. και όλους όσους εργάζονται στο γηροκομείο για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους τροφίμους και ευχήθηκε ο Θεός να ανταποδώσει πολλαπλασίως την ευλογία του στις οικογένειές τους.


[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video