ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλεξανδρούπολη: Διανομή δεμάτων αγάπης από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Αλεξανδρούπολη: Διανομή δεμάτων αγάπης από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό
Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξανδρούπολης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στον Πρόεδρο της Κεντρικής Διοίκησης Dr Αντώνιο Αυγερινό για την αποστολή υλικής βοήθειας ως ενίσχυση στα κοινωνικά δέματα του τμήματος καθώς και στις παρακάτω εταιρείες - Super Markets:
  • SUPER MARKET ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ
  • SUPER MARKET ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
  • SUPER MARKET ΚΕΣΟΥΔΗΣ
  • ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ «Η ΑΥΛΗ»

Επίσης τους εξής κρεοπώλες:
  • ΔΕΥΤΕΡΑΙΟ ΣΑΒΒΑ
  • ΜΑΛΛΙΔΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
  • ΣΙΣΜΑΝΗ IΩΑΝΝΗ
  • ΠΑΠΑΡΑΔΗ ΔΗΜΟ
  • ΤΙΑΚΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

για την πολύτιμη συνδρομή τους, υπό τη μορφή δωροκαρτών, στην κοινωνική στήριξη 70 οικογενειών με δυσχερή οικονομική κατάσταση, στις 21 και 22 Δεκεμβρίου 2023 εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων.


Επιπλέον ευχαριστεί την Οικογένεια Χατζηωακείμ Ελένης για τη δωρεά 100 ευρώ, υπό τη μορφή δωροκαρτών, στα κοινωνικά δέματα εις μνήμην του αειμνήστου Καφετζή Παναγιώτη αντί στεφάνου.

Για άλλη μια χρονιά τοπικές επιχειρήσεις αλλά και αλυσίδες super market, προσφέρουν με γενναιοδωρία σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη οικονομικής υποστήριξης και καθίστανται με τη δωρεά τους συμμέτοχοι και συνεργάτες στο ερυθροσταυρικό έργο.


Τα κοινωνικά δέματα διανεμήθηκαν σε οικογένειες δικαιούχων, τα στοιχεία των οποίων διασταυρώθηκαν με διάκριση σε αγαστή συνεργασία με την Κοινωνική Πρόνοια του Δήμου Αλεξανδρούπολης.


To Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Αλεξανδρούπολης του Ε.Ε.Σ. εύχεται «Ευλογημένο το 2024 με Υγεία και Αγάπη!».
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video