ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Θράκης συμμετέχει στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Θράκης συμμετέχει στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας
Στις 10 Δεκεμβρίου 2023 θα διεξαχθούν οι εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (Ο.Ε.Ε.), για την ανάδειξη αντιπροσώπων τόσο στη Τοπική Διοίκηση Θράκης όσο και στη Κεντρική Διοίκηση.

Το 2000, μια πρωτοβουλία Οικονομολόγων από όλη τη Περιφέρεια Θράκης ίδρυσε την Ανεξάρτητη Κίνηση Θράκης (Α.ΚΙ.Θ.), χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και με βαθιά επίγνωση των ζητημάτων και προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι οικονομολόγοι, τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημοσίου τομέα.

Από το 2004 έως το 2019 η Α.ΚΙ.Θ. ήταν μέρος της Διοικούσας του Περιφερειακού Τμήματος Θράκης παρεμβαίνοντας καθοριστικά σε καίρια ζητήματα:

• Παρενέβη έγκαιρα και αποτελεσματικά προς τα αρμόδια όργανα της πολιτείας, όταν διαπίστωνε αποφάσεις και νομολογίες που έπλητταν ή αγνοούσαν την τοπική κοινωνία της Θράκης.

• Στήριξε το έργο των συναδέλφων οικονομολόγων, με ποικίλες παρεμβάσεις (φορολογικά νομοσχέδια, ασφαλιστικά νομοσχέδια, my data κ.α.).

• Ανέπτυξε σημαντικές δραστηριότητες στην επιμόρφωση και κατάρτιση των συναδέλφων.

Όλες οι θέσεις και οι παρεμβάσεις που εκφράστηκαν στα μεγάλα ζητήματα του οικονομολογικού επαγγέλματος είχαν ως κινητήριο δύναμη, την προάσπιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων οικονομολόγων τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημοσίου τομέα.

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Θράκης στις εκλογές της 10ης Δεκεμβρίου 2023 με ανανεωμένο ψηφοδέλτιο, διεκδικεί τη ψήφο όλων, για την ενίσχυση του ρόλου του Περιφερειακού Τμήματος Θράκης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, ώστε να το επαναφέρει στον καταστατικό του ρόλο, ως σύμβουλο της πολιτείας για θέματα πολιτικής οικονομίας, με γνώμονα την κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας, στο πλαίσιο των αρχών της κοινωνικής δικαιοσύνης της αειφορίας και της προστασίας του περιβάλλοντος. διεκδικώντας:

• Την προστασία και τον σεβασμό του επαγγέλματος του Λογιστή - Φοροτεχνικού από τις εφαρμοζόμενες πολιτικές με τις εξαντλητικές προθεσμίες (myDATA, ψηφιακή κάρτα εργασίας).

• Τη προάσπιση όλων των εκφάνσεων του οικονομολογικού επαγγέλματος και την παύση της υποβάθμισης του τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

• Την εισαγωγή μαθημάτων Οικονομικής Παιδείας, Φορολογικής Συνείδησης και επιχειρηματικότητας στη Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

• Αναβάθμιση του ρόλου των Περιφερειακών Τμημάτων, σε αντιδιαστολή με την διαρκή υποβάθμιση της τελευταίας τετραετίας.

• Κατοχύρωση - προστασία των επαγγελματικών δικαιωμάτων και προώθηση του ρόλου του Οικονομολογικού Επαγγέλματος στο Δημόσιο Τομέα.

• Απαγκίστρωση από την κομματική χειραγώγηση του Επιμελητηριακού Θεσμού.

Οι υποψήφιοι
  1. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΣΟΦΙΑ, Συν. Υπάλληλος Υπ. Οικονομικών
  2. ΔΑΛΑΜΠΙΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ, Στέλεχος Εμπορικής Διεύθυνσης Επιχείρησης
  3. ΚΑΛΛΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, Στέλεχος Οικονομικής Διεύθυνσης Επιχείρησης
  4. ΚΥΡΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΑΡΗΣ), Υποψήφιος Διδάκτωρ, Πρώην Τραπεζικό Στέλεχος
  5. ΛΙΑΚΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΣΑΣΑ), Λογίστρια - Φοροτεχνικός
  6. ΛΟΥΤΑΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Πρώην Τραπεζικό Στέλεχος - Σύμβουλος Επιχειρήσεων
  7. ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΦΩΤΙΟΣ, Λογιστής - Φοροτεχνικός
  8. ΜΗΤΣΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Λογιστής - Φοροτεχνικός και Σύμβουλος Επιχειρήσεων
  9. ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΑΛΗ ΣΕΡΙΦ, Λογιστής - Φοροτεχνικός
  10. ΧΩΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, Υπάλληλος Υπ. Οικονομικών (Τελωνείο)
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video