ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οι «Ήρωες της Digea» ταξιδεύουν στον Έβρο

Οι «Ήρωες της Digea» ταξιδεύουν στον Έβρο
Το πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης οι «Ήρωες της Digea» συνεχίζει και τον Νοέμβριο το συναρπαστικό ταξίδι του, με επόμενους προορισμούς το Σουφλί, το Διδυμότειχο, την Ορεστιάδα και την Αλεξανδρούπολη.

Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι της εταιρείας θα επισκεφθούν τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία Ρούσσας, Σιδηροχωρίου και Μεγάλου Δέρειου και την Τρίτη 14 Νοεμβρίου το 1ο Δημοτικό Σχολείο Διδυμοτείχου, το Ειδικό Νηπιαγωγείο και Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ορεστιάδας, το ΕΕΕΕΚ Ορεστιάδας και το ΕΝΕΕΓΥΛ Ορεστιάδας.

Η δράση θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, όπου θα επισκεφθούν το Ειδικό Νηπιαγωγείο και Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης, το ΕΝΕΕΓΥΛ και το ΕΕΕΕΚ Αλεξανδρούπολης.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, η ομάδα της Digea θα προσφέρει ηλεκτρονικά και χρηστικά είδη για τις εκπαιδευτικές μονάδες, καθώς και δώρα σε κάθε παιδί.

Σχετικά με την Digea

Η Digea ιδρύθηκε το 2009 με σκοπό την παροχή και ανάπτυξη του επίγειου ψηφιακού τηλεοπτικού δικτύου, αναλαμβάνοντας το έργο της ψηφιακής μετάβασης της χώρας στην ψηφιακή εποχή και την ενημέρωση και σχετική καθοδήγηση των τηλεθεατών.

Από το 2014, έχει λάβει από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ) την άδεια παρόχου δικτύου για την εκπομπή σε ψηφιακό σήμα του τηλεοπτικού προγράμματος των ιδιωτικών καναλιών εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας και είναι υπεύθυνη για την εκπομπή σήματος των σταθμών, χωρίς τη δυνατότητα επέμβασης στο περιεχόμενό τους.

Με τεχνικό εξοπλισμό κορυφαίας τεχνολογίας, εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και άρτια υλικοτεχνική υποδομή, παρέχει στους τηλεθεατές ψηφιακό σήμα υψηλής ποιότητας σε εικόνα και ήχο.

Το όραμα της εταιρείας είναι η μεγιστοποίηση της τηλεοπτικής εμπειρίας, δίνοντας τη δυνατότητα στους τηλεθεατές να εξερευνήσουν τον κόσμο της επίγειας, ελεύθερης, ψηφιακής τηλεόρασης.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.digea.gr
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video